4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Schimbare bec proiector ceata ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimbare bec proiector ceata toyota celica t23!!!!?

As vrea sa montez pe proiectoare un kit xenon h3 ,dar am observat ca accesul este cam greoi,daca imi spune vreun posesor de t23 cea mai simpla calea prin care le pot schimba!
A intrebat bboflorin (820 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani Nu vad un motiv rezonabil ca sa montezi xenon in proiectoare dar in fine,dai bara jos ca sa le montezi usor,dupa care o pui la loc,toata treba nu trebuie sa iti ia mai mult de 1h maxim.

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani inafara faptului ca vad foarte rau farurile originale nu vad la ce i-ar fi de folos.... am avut si eu celica si noaptea umblam mai mult "prin credinta"
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani se referea la proiectoare nu la farurile de drum,proiectoarele se folosesc doar in conditii meteo nefavorabile,iar xenonu nu prea ajuta in astfel de imprejurari.
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani pai la proiectoare m-am referit si eu si crede-ma ca ajuta mult proiectoarele la masina asta avand in vedere ca farurile nu vad prea bine.
+1 vot
A raspuns bboflorin (820 puncte) acum 11 ani pe faza scurta am xenon si se vad urat proiectoarele halogen.
0 voturi
A raspuns SuzuMaTeo (1,350 puncte) acum 11 ani Cum stai cu engleza? Am gasit pe un forum in engleza ce trebuie sa faci, pas cu pas (incepand de la desurubezi ....)
http://www.toyotacelicas.com/forums/96-seventh-generation/31701-tutorial-how-change-fog-lamp-bulbs.html
0 voturi
A raspuns bboflorin (820 puncte) acum 11 ani ms prietene.