4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Kit schimbare volan de pe part...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Kit schimbare volan de pe partea dr pe st la toyota celica an 2000?

Salut. As dori sa cumpar piese (caseta directie,pod pedalier si ar mai fi cateva) pt a schimba volanu de pe partea dr pe partea st la o toyota celica,an 2000.Daca stie cineva vreo masina care e pt dezmembrat mi-ar fi de mare ajutor pt ca eu nu am gasit inca. Deasemeni daca stie cineva cam cat ar costa inmatricularea masinii,aproximativ. Va multumesc si sper sa primesc ajutor.
A intrebat DannyIDF (620 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Nu se mai inmatriculeaza masini care au conversie la directie de pe dreapta, pe stanga!
Piesele te costa cam 1000-1500 Euro!
Montajul inca 2500 lei, pentru ca banuiesc ca tu nu ai mai facut o astfel de modificare niciodata (daca nu ai facut, sigur nu te vei descurca pana la capat!)!

Comentarii:

A comentat DannyIDF (620 puncte) acum 11 ani Ms de raspuns dar am vb cu cineva care a vandut un asemenea kit la pretul de 500 euro. a spus k dak mai aduce alta masina o sa ma sune...iar de inmatriculat...in romania totul e posibil ;). Manopera e gratis pt mine de aia vreau sa schimb volanul.
0 voturi
A raspuns daniboyk (430 puncte) acum 11 ani e din cipru adevarat? si eu astept sa se gaseasca asa ceva dar slabe sperante. succes

Comentarii:

A comentat DannyIDF (620 puncte) acum 11 ani Dak aflu mai multe o sa te ajut cu cea mai mare placere.
0 voturi
A raspuns santy88 (690 puncte) acum 11 ani La Varna in Bulgaria schimba baietii si Hummer ... te costa in jur de 750 - 800 E cu totul !!!