4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > galerie evacuare golf 3

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Galerie evacuare golf 3

am observat 2 fisuri in galeria de evacuare , una dupa catalizator si cealalta dupa intermediara , tin sa precizez ca se simt trepidatii si se aude ciudat, cred ca e din cauza acestor fisuri.. , odata s-a despprins acea imbinare ce vine dupa racordul flexibil si se uneste cu catalizatorul , l-am prins cum am putut adica fara garnitura noua , 1 surub taiat si inlocuit, nu arata prea bine. iar racordul flexibil nu pot sa zic in ce stare e pentru ca nu stiu cum ar trebui sa arate.... pot aceste probleme de pe evacuare sa imi fie cauza vibratiilor ?.. imi puteti spune unde as putea merge pentru reparatii ? daca da , la ce pret ar ajunge?..
A intrebat viiper91 (1,670 puncte) acum 13 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 13 ani in principiu nu e nimic grav dar trebuie sa te duci la un service sau la cineva care are elevator si un aparat de sudura co2 eventual daca nu are elevator macar groapa unde poate sa iti desfaca traseul pt a fi inspectat si sudat unde este cazul
+4 voturi
A raspuns viiper91 (1,670 puncte) acum 13 ani m-am uitat mai bine la racordul flexibil , acea sarba este rupta de total intr-o parte, dar am observat ca mai este ceva sub si nu mi se parea a avea scapari acolo .. am pus o poza , nu e prea clara.

Imagini atasate

+5 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 13 ani din ce vad eu in poza trebuie schimbat si racordul flexibil il poti comanda cu datele din talon la orice magazin de piese sau si separat daca ii iei dimensiunile. traseul de esapament are o oarecare libertate de miscare daca putem spune asa insa daca este rupt sau nu mai are coliere bune ori suporti iti poate atinge in caroserie si sa iti creezi discomfort acustic, vibratii etc

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Cu talonul nu faci nimic la nici un magazin pentru racordul flexibil.Este suficient sa masori diametrul tevii originale si o lungime a racordului.Costul unuia este de circa 1000 ron.
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Trepidatii? N-au treaba cu evacuarea ,ci cu functionarea motorului.
Fisuri,rupturi evacuare,remediaza orice tinichigiu de nivel mediu.
Unde?Stiu un loc in Viseul de sus si doua la Galati? Pe care-l preferati?

Comentarii:

A comentat viiper91 (1,670 puncte) acum 12 ani ce din motor ar putea duce la o asemena functionare bolnava ?