4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Ce trebuie schimbat la evacuar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce trebuie schimbat la evacuare sa faca zgomot ?

Salutare! Sunt posesorul unui Ford Fiesta MK3 din anul 1995, motor 1.3, si as dori sa  achizitionez o toba finala sport numai pentru sunet.

Am tot vorbit cu multa lume si nimeni pana acum nu m-a lamurit. Multi imi spun ca trebuie teava cap-coada fara catalizator,intermediara,finala,practic fara site,fara nimic in ea sa produca un sunet mai sportiv.Altii imi zic ca nu trebuie schimbata decat toba finala.

As dori sa produca un sunet gros sau apropiat de cel din clip.

http://www.youtube.com/watch?v=E5eHeF5yfQA

Ma puteti sfatui ce anume sa cumpar? Multumesc :)
A intrebat DJ93ZSX (230 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns sergiu_88 (7,680 puncte) acum 11 ani ca sa-ti scoata un sunet mai gros si sa fii multumit trebuie sa-i schimbi toata evacuarea cu una mai groasa si da trebuie anulat catalizatorul si toba intermediara dar toba finala sa nu-i pui deaia la 150 ron ca va scoate un sunet infernal cu teava goala pune-i cv mai scump si vei fii multumit cv o toba de carbon sau cv mai scump
+2 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani sunetul difera de la masina la masina in functie si de motor. tot ce pot sa iti spun e ca un prieten cu logan 1.4 are decat toba finala sport de la magazin de accesorii auto  a costat  200-250 ron si se aude destul de bine. nu e nevoie de mai mult, daca iti cumperi una daia care se aude tare rau nu vei mai putea merge la drum lung ca te va omora galagia.
0 voturi
A raspuns DJ93ZSX (230 puncte) acum 11 ani Eu in principiu ma orientam dupa asa ceva...sa fie cat mai groasa.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat sergiu_88 (7,680 puncte) acum 11 ani cv de genu' iti trebuie pune-i de proba o toba deasta fara sa schimbi nimic doar finala si daca nu esti multumit schimba tot cu o tzeava mai groasa
+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani eu am o masina care practic e tot un fiesta, motor tot de 1.3 si am schimbat doar finala, iar sunetul e foarte apropiat de ce vrei tu, daca iti place cum se aude cauta o toba DEVIL cum e a mea si scapi ieftin(150 de lei cu montaj inclus)

http://www.youtube.com/watch?v=eouI_4Ghcr4