4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Inchidere centralizata

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Inchidere centralizata

Salut

As dori sa montez o inchidere centralizata pe un opel corsa b coupe. Din ce am inteles nu este foarte greu.Am cumparat o inchidere centralizata cu telecomanda,4 module+fire+4 actuatoare. Un actuator l-am montat separat la portbagaj,pt deschidere din interior iar restul 3 vreau sa le pun la usi (2 act la 2 usi) . Din schema inchiderii am inteles tot mai putin 2 fire care pleaca din modul si nu stiu unde sa le duc.Am desenat mai jos o schema,+ schema inchiderii. Unde trebuie sa duc cele 2 fire 1 si 2 la care scrie SIDE DOOR ? Legat de lumini,trebuie ceva conectat pt ca la armare si dezarmare sa clipoceasca becurile sau inchiderea nu  eprevazuta cu asa ceva? Celelalte cabluri ce duc la usile spate merg taiate si izolate daca nu le folosesc? Multumesc.

Imagini atasate

A intrebat davay (1,610 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Dar nu ai inchidere din fabrica?
+1 vot
A raspuns davay (1,610 puncte) acum 12 ani Nu am inchidere din fabrica,am uitat sa precizez.
+1 vot
A raspuns lordemil (7,670 puncte) acum 12 ani Alea spate ar trebui sa le poti taia daca nu folosesti deoarece ele nu au nimic in comun cu cele din fata daca te uiti is 2 fire diferite care merg spre cele doua din spate nu ar trebui sa afecteze deloc prin taierea lor circuitul primelor doua.
Sper ca dupa ce citesti nu fugi acum sa faci treaba lol,sa vedem ce spun si ceilalti .

Comentarii:

A comentat lordemil (7,670 puncte) acum 12 ani Am mai studiat poza si nu mai inteleg nmic (ToT)
+1 vot
A raspuns davay (1,610 puncte) acum 12 ani

editat de davay acum 12 ani

Nu aplic asta momentan...maine dupa 14:00 ma iau de treaba.Mai studiez problema.Schema e simpla...sunt alea 2 fire centrale,verde si albastru din care pleaca la fiecare actuator. Ce nu inteleg e partea cu SIDE DOOR.Unde se duc firele alea ?
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Cel mai probabil la o a 5-a usa care este cea culisanta de la masinile de marfa(kangoo,transit etc...)
Leaga un bec de ele si cand incui si descui masina vezi ce se intampla ,cel mai sigur se va aprinde becul semn ca daca ai fi legat un al 5-lea actuator ar fi lucrat si el in paralel cu celelalte :)

Comentarii:

A comentat davay (1,610 puncte) acum 12 ani Deci cele 2 fire,1 si 2 care duc la side door in cazul meu nu le leg nicaieri ?
+1 vot
A raspuns davay (1,610 puncte) acum 12 ani REVIN
am montat azi o parte din inchidere.Cele 2 cabluri de la side door nu le-am legat si inchiderea merge insa ma tot gandesc..pe unul din fire are o siguranta...la ce o folosi ?

Luminile pana la urma le pot face sa se aprinda cand armez si dezarmez ?