4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Instalatie alimentare cu hidro...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Instalatie alimentare cu hidrogen?

Am vazut in mai multe locuri cum ca prin electroliza apei,  hidrogenul ar putea fi folosit ca si combustibil pentru un motor cu ardere interna.

Unii ziceau ca l-au folosit ca sa alimenteze masina 100% cu hidrogen alti ca doar scade consumul cu 40%, chiar pe 4tuning am vazut ceva reclama la o firma care produce instalatia necesara pentru a alimenta o masina cu hidrogen si ei ziceau ca scade cu 40% consumul.

Am vorbit cu mai multa lume si majoritatea mi-au zis ca tu ca sa produci o cantitate mare(destula pentru functionarea unui motor) ti-ar trebui o energie foarte mare.

Acuma intrebarea mea ii se poate face, merge chiar si 40% nu neaparat 100% sa functioneze cu hidrogen?si daca se poate trebuie montat un alternator in plus ca sa ai un curent mai puternic?
A intrebat baga (2,440 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani uite ce am gasit pe google   http://www.instalatiihidrogen.ro/content/7-faq    poate te ajuta cu ceva
0 voturi
A raspuns baga (2,440 puncte) acum 12 ani Acolo am gasit si eu instalatia de hidrogen de vanzare... insa vreau sa stiu daca ii teapa sau chiar functioneaza