4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Audi a6 1.9 TDI. De ce nu cre...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Audi a6 1.9 TDI. De ce nu creste tamperatura la apa!???

Buna. Recent am cumparat in Audi a6 1.9 TDI si am observat ca nu imi creste temperatura la apa,sau cel putin nu imi indica pe bord. Masina a stationat cam 2 luni fara sa fie pornita. Sa fie termostatul sau vreo sonda de temperatuara. In interior  baga caldura normal.
A intrebat bojinescu.adrian (120 puncte) acum 9 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bogdan02 (3,350 puncte) acum 9 ani Depinde daca faci cu masina deplasari mici de cativa km normal ca ea iti baga caldura iar apa nu se ridica la valori normale

Iar daca si la drum lung nu se ridica apa inseamna ca ai termostatul dus
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani La temperatura de afara in acest moment, e normal sa nu se ridice, mai ales daca mergi doar in oras, distante 5-10 km.
Daca faci un drum de 30-40 km extraurban, atunci se ridica. Daca nici atunci nu se ridica, atunci e o problema, termostatul.
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Trebuie masurati senzorii de temperatura,au rezistente specifice la 20 si la 80 de grade.Daca se incalzeste normal,caldura ai...e de dus la electronist,verificat senzorii de temperatura si in functie de rezultat se va schimba unul din ei.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Multumesc de negativ.Comenteaza si ce nu iti convine,nu sunt la like si share.
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Ai un+ , multi din acesti useri sunt invidiosi pe cei care raspund , si nu au o treaba cu masina , si dau si ei minusuri sa se afle in treaba