4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Audi a6 allroad pompa?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Audi a6 allroad pompa?

Salut.Azi a aparut in bord luminita aia de la pompa,ce ar putea fii?

Imagini atasate

A intrebat AmmiX (1,130 puncte) acum 12 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Martorul acela se numeste Check engine.Trebuie o diagnoza ca sa vezi ce are.
–8 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani este alternatorul....iti indica ca bateria se descarca iar alternatorul nu mai functioneaza la capacitatea lui normala!Verifical!!!SUCCES.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani BRAVO ! Esti tare !
De unde pana unde are legatura Check engine cu alternatorul?Daca era alternatorul se aprindea martorul cu o baterie rosie,in nici un caz check engine(adica VERIFICA MOTORUL) :|.
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani DOMNU EXPERT AM UN OPEL ASTRA G mi-a aparut acelas bec in bord am fost la reprezentanta la daewoo si mi sa spus ca e alternatoru si intradevar asa a fost!Stiu engleza man nu trebuie sa traduci I know what it means:-j
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Da,dar sa sti ca nu neaparat trebuie sa fie alternatorul.Pot fi multe alte probleme care au dus la aprinderea becului.Daca alternatorul nu incarca cum trebuie se aprinde becul de la baterie. :)
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani are dreptate alex, oricum ap3cik da in general raspunsuri bune dar cateodata........ma abtin
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani ms robert pentru sprijin cum spune si baiatu de mai jos si cum am spus si eu mai sus mi sa aprins acelas bec la un opel si a fost alternatorul!!!!!!!!
A comentat sergiu88 (8,770 puncte) acum 12 ani si tu esti bata frate
–1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani asta stiu dar spuneam colegului ca mi sa intamplat si mie si asa am rezolvat dilema schimband alternatoru!atata tot daca tu crezi ca daca esti ironic rezolvi ceva sa fi tu sanatos....eu am vorbit frumos si etc da vad ca tu ma iei l ****,nui frumos sa sti;)si mai esti si asa zis EXPERT si jignesti colegii de pe acest site.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Am fost putin ironic :)...dar nu am vrut sa te jignesc.
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani @ ap3cik , in cazuri particulare o malfunctie incarcare baterie poate genera semnalizare MIL ( simbol check engine) care este doar un efect deoarece motorul functionand cu o tensiune prea mica intra in functionare de avarie.
Opel nu e Audi , au electronica diferita.
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Posibil sa fie si alternatorul...stiu si eu un caz dar tot la opel....
Oricum in primul rand trebuie facuta o diagnoza.
Ce simptome are masina?Sau nimic neschimbat?
0 voturi
A raspuns AmmiX (1,130 puncte) acum 12 ani nimic neschimbat,trage tot asa.am vorbit numai luni pune testerul pe ea.o zis sa "trag pe ea" poate o prins ceva mizerie la vreun injector.pana mea

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Fa o diagnoza,vei vedea de acolo ce are mai mult ca sigur
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani acel martor nu e de la pompa indica o defectiune la motor
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani Martorul indica o problema la motor,fa o diagnoza si vei afla sigur care este problema!
0 voturi
A raspuns AmmiX (1,130 puncte) acum 12 ani cica o prins ceva mizerie motorasul de la admisie.cam atat.
0 voturi
A raspuns cristianorzv (140 puncte) acum 11 ani Salut , am si eu aceeasi problema la un peugeot 406 2.0 hidramat , de cand am cumparat-o ( la mana a 2-a ) imi apare ala acolo in bord ca o conducta cu portocaliu , urmeaza sa ma duc cu ea sa o puna pe computer sa vada ce are dar intrebarea mea este ...la ce sa ma astept?tin sa precizez ca o am asa de 4 5 luni si nu am observat nimic schimbat la ea adica nu mi se opreste motorul,trage bine,nu ma bruscheaza cutia schimba super bine....nu stiu de la ce ar putea fi si la ce sa ma astept ...astept si eu un raspuns de la cei care au avut problema asta si care au fost cauzele
Multumesc frumos !
Poza este pusa dupa net , nu apare nimic altceva aprins inafara de acea conducta portocalie !

Imagini atasate