4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > martor de bord golf 4?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Martor de bord golf 4?

Tocmai am fost cu un prieten la rar si dupa ce i-au facut toate testele s-a aprins un bec in bord. este becul de la motor ai scrie pe el check. care sa fie problema?
A intrebat Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani ai nevoie de diagnoza
0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani Si unde se face asta? sa mergem la domnu respectiv sa ii spunem ce s-a intamplat sau altundeva?

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani diagnoza se face la reprezentata, service-uri sau particulari, daca erai din Arad te ajutam eu, oricum diagnoza la service-uri sau particulari te costa in jurul a 50 de lei, la reprezentante e ceva mai scump

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Becul respectiv iti spune sa verifici motorul,nu are nici o treaba nenea de la RAR cu problema masinii,in cazul tau e o simpla coincidenta.
Acel bec iti transmite un mesaj care poate fi interceptat de un senzor de pe motor sau instalatiile lui.Incepand de la nivel lichid frana sau antigel si pana la sonda lambda.
Te duci la un service,pui masina pe tester cu se zice si de acolo vezi unde e neregula.

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani Inteleg. Dar ce ma deranjeaza e faptul ca inainte sa mergem la rar nu s-a aprins. Si mai face si pe prostul ca nu stie ca el nu are nici o treaba. Pai cum naiba daca masina a fost pe mainile tale si exact de atunci s-a aprins becul.
Am mai intrebat si un resetat de computer cica nu costa...
doar daca trebuie inlocuit ceva senzor sau altceva

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Pana la tester mai ai o singura solutie,vefirica sa ai codul de la radio cd si scoate bornele 40 de minute,e singura sansa sa dispara eroarea din bord,in cazul in care nu e ceva mai grav.
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani Si mie mi sa aprins odata si am puso pe tester si mi-a zis ca era de la benzina proasta ce o bagam si mi la stins , poate la tine era din alta cauza  ,  la mine asta a fost.
–1 vot
A raspuns razvanpower (2,640 puncte) acum 11 ani Daca esti din bucuresti te ajut eu cu o diagnoza
0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani Am rezolvat. Era sonda lambda aia cea mai scumpa ca din cate am inteles sunt 2.