4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Nu mai mi se aprinde martorul ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu mai mi se aprinde martorul de bujii in bord si nu mai porneste masina(Renault Megane 1.9 DTI 2002) ce pot face ?

Mi-a mers foarte bine pana acum fara nici o problema... Cand am incercat astazi sa o pornesc , in bord nu mi sa mai aprins martorii de la bujii . Am fost la mecanic  si a verificato daca imi ajunge curent la bujii , si ia spus ca nu e problema mecanica e problema electrica , puteti sa imi dati un sfat , ce as putea face ?   Marca masinii : Renault Megane 1.9 DTI 2002
A intrebat florin1970 (160 puncte) acum 11 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns oNu (6,910 puncte) acum 11 ani verifica bujiile ...adica schimba-le si vezi daca merge
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Doua sau mai multe bujii arse sau releul bujiilor incandescente terminat. Mai poate sa fie stricat senzorul de temperatura de pe/langa termostat.

Comentarii:

A intrebat florin1970 (160 puncte) acum 11 ani in categoria Martori de bord cum pot verifica bujiile ?
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani releul care da curent la bujii dus....si daca poti verifica si bujiile si timpul lor de incingere....
0 voturi
A raspuns raducu2006 (520 puncte) acum 11 ani poti sa verifici in primul rand ca si un copil incepator.le scoti pe fiecare pe rand si le conectezi direct la baterie.daca se incalzesc sunt bune.daca nu trebuie sa te uiti la releul de la bujii.
0 voturi
A raspuns antoniecalin (140 puncte) acum 10 ani am avut aceiasi prolema.verifica masa generala a masinii.este pe langa electromotor legata la caroserie .desfa piulita da cu spray de curatat contacte si strange piulita bine .

Comentarii:

A comentat paulcolcer (100 puncte) acum 7 ani Exact aceeasi problema am avut si eu nu se mai aprindea becul de bujie in bord si am facut cum ai spus si merge perfect. Mersi mult!
+1 vot
A raspuns Dan9021 (180 puncte) acum 5 ani Si eu am aceeasi problema. Plus ca nu i-mi porneste deloc.bujiile sunt bune si reray.ul e bun. Nu mi se aprinde martorul la bujii in bord .
0 voturi
A raspuns Ovidiu11111 (150 puncte) acum 4 ani Salut, asa am si eu bujiile bune, releul bun, nu se aprind bujiile si nu porneste, ce sa fac?