Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

MIROS DE FUM IN MASINA

AM UN BMW E39(520D) DIN 2003 SI DE CEVA TIMP SE SIMTE MIROS DE FUM IN MASINA.AM SCHIMBAT RECENT FILTRUL EPURATOR GAZE,AER, MOTORINA,CLIMA.CARE AR FI PROBLEMA SI CUM POATE FI REMEDIATA?VA MULTUMESC.
A intrebat ZEN_E39 (1,110 puncte) acum 8 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,160 puncte) acum 8 ani Posibil sa fie o neetanseitate evacuare gaze.
De verificat conexiunile filtrului epurator gaze.
Daca s-a intamplat dupa interventia cu filtrele,se verifica toate zonele in care s-a intervenit.Posibil sa fie un simplu tub neasezat la loc.
De asemenea posibil sa fie doar ulei scurs accidental pe tevile de evacuare la inlocuirea uleiului de motor.
Deloc grav si remediabil.

Comentarii:

A comentat ZEN_E39 (1,110 puncte) acum 8 ani AM VERIFICAT SI NIMIC .ESTE POSIBIL SA FIE CEVA INFUNDAT SI SA NU PREIA TOATA CANTITATEA DE AER FILTRAT DE FILTRU EPURATOR GAZE?MULTUMESC.
A comentat turbojack EXPERT (317,160 puncte) acum 8 ani Se porneste motorul si se astupa cu palma invelita cu o carpa iesirea esapamentului.Se vede mai usor pe unde ies gaze.
+3 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 8 ani se poate sa fie si un racod flexibil montat pe evacuare(undeva pe langa motor).ridica capota la motor,si uitate atentnt la avacuare,ai sa vezi o kestie mai unflata si flexibila,daca e afumat trebuie schimbat,plus de asta se aude si un sunet mai urat la motor(ca un suflu asa cand e motorul turat)

Comentarii:

A comentat ZEN_E39 (1,110 puncte) acum 8 ani MULTUMESC
M-AM UITAT PE SUB MASINA ,CHIAR SI PE LA MOTOR SI NU ARE ACEL RACORD FLEXIBIL DE CARE SPUI.LA RACORD M-AM GANDIT PRIMA DATA.MI SE PARE CA IESE ULEI PE LA GARNITURA DE LA FILTRU EPURATOR GAZE SI DIN CAUZA MOTORULUI INCINS SE SIMTE ACEL MIROS DE ARS.
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 8 ani rcordul e undeva dupa zona aia unde se intalnesc toti serpisorii aia.sau cel putin asa ar trebui sa fie...
A comentat simy82 (3,010 puncte) acum 8 ani 2.0 D nu are serpisori.
+3 voturi
A raspuns testariauto (580 puncte) acum 8 ani De regula boala la acest model e sa se fisureze galeria de evacuare....se schimba si rezolvi problema
+3 voturi
A raspuns DINER (1,270 puncte) acum 8 ani Ai vreun furtunas fisurat prin care trece motorina si cand se incinge motorul el se transforma in fum si i-ti intra direct prin aerisire!

Comentarii:

A comentat ZEN_E39 (1,110 puncte) acum 8 ani nu cred k este de la motorina ci de la gazele arse care trebuiesc reintroduse  in circuit.este un miros specific de gaze arse
+3 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 8 ani Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie week-end'ul asta mergeam la drum lung si de o data a inceput sa iasa fum de la motor(mirosea a noxe)si culmea este ca fumul(nu am putut sa imi dau seama de unde vine)era doar la sofer si dreapta fata atat in spate nu era de loc.
PRecizez ca eu am un mertz.(daca am gresit adresa va rog frumos sa ma scuzati,dar nu am gasit in alta parte;).o zi buna
+3 voturi
A raspuns ZEN_E39 (1,110 puncte) acum 8 ani nu ai gresit.eu am schimbat filtru epurator gaze si imi scapa pe la garnitura.cred k o sa-l dau jos ,sa verific si poate remediez problema.ori e posibil sa fie  vre-un furtun infundat si sa nu poata sa preia debitul de gaze.nu stiu la mercedes cum este.ce model ai ?
+3 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 8 ani Pai am un W202 C180 fara kompresor,benzinar
+3 voturi
A raspuns yon85 (880 puncte) acum 8 ani racord  flexibil
0 voturi
A raspuns bmwciumi (170 puncte) acum 7 ani Salut cred ca problema ta este galeria
0 voturi
A raspuns fashionboy01 (4,540 puncte) acum 5 ani am si eu un 520d din 2003 aceeasi problema :) ... but,,,
0 voturi
A raspuns Catalin_Fusa (260 puncte) acum 4 zile Am avut si eu o problema de genu ca imi intra miros de ulei ars si uneori putin fum in masina. M-am uitat sub capota si curgea ulei de la garnitura capac culbutori pe galerie si ardea uleiul. Curgeam doar intro pozitie anume a masinii si cand eram in viteza 1 si 2. Am schimbat garnitura si am scapat de mirosul de fum.