4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > a murit motoru in mers???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

A murit motoru in mers???

Salut!!

AM UN  GOLF 4 1.6 SI  CAND VENEAM  SPRE  CASA  MI-A MURIT  MOTORU  IN  MERS .  MERGEAM CU  90-100 KM/H , TINEAM  APASAT  CONSTANT  ACCELERATIA SI DINTR-O  DATA  AM  VAZUT CA  S-AU  APRINS  F MULTI  MARTORI LA  BORD  SI MOTORUL  ERA OPRIT .  AM  TRAS  PE DREAPTA , SI  A  PORNIT LA PRIMA CHEIE.TIN  SA MENTIONEZ  CA AM  SCHIMBAT  DE  CURAND  DISTRIBUTIA +TOATE  FILTRELE.  IMI PUTETI SPUNE  CARE  AR  FI CAUZA?? SI CUM DE  MOARE MOTORU  DACA MASINA E  IN MISCARE SI IN VITEZA(TREAPTA  5) SI INCA  CEVA : DE CE DE  FIECARE  DATA  IMI  PORNESTE  CAM  GREU? TREBUIE SA O  ACCELEREZ CA  SA  PORNEASCA.  MULTUMESC!!
A intrebat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani posibil sa te lase alternatorul....si bateria odat cu el
asa am patit si eu la o ibiza, cum venea toamna cum incepea calvarul..beculete de craciun in bord cu 2luni inainte. problema a fost de la alternator-senzorul de pe el.
bafta!

Comentarii:

A comentat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani merci pt ajutor! cu o  luna in  urma am  postat o intrebare  in  legatura cu  pornitu(nu pornea  deloc).  problema  era  de la  ECU... la  sercive au mai  schimbat  bobina,  un  senzor  de la  arborele cotit si  bateria. ECU  l-au  reparat  insa problema venea de la cablurile care  intrau  in   el  pt ca dupa ce l-a reparat la  prima pornire s-a stricat  din  nou  si  a  trebuit  sa cumpar toate  cablurile.