4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Am scos bujia, este ok?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am scos bujia, este ok?

Salutare, cu greu, am reusit sa scot bujia cu problema, am facut si cateva poze, am curatat-o putin, am batut-o in cap si am pus-o la loc (nu am gasit sa cumpar un set de bujii care sa se potriveasca cu ce am eu). Motorul la fel facea, am umblat putin la fisa si am observat ca daca o tin apropiata si nu o infig de tot in bujie motorul merge normal (mai se intrerupe putin cand plec de pe loc si o turez putin, dupa ce merg putin cu ea merge perfect). Eu cred ca este de la bujie, astept parerile voastre. Stima! Si respect! La multi ani!
 
 

Imagini atasate

A intrebat Carl_Johnson (1,030 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani La cum arata , ii puteai face si respiratie gura la gura . Schimba si fisa , e strapunsa .
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Schimba fisa,ai amestecul bogat(bujie neagra,cazul tau)
0 voturi
A raspuns Carl_Johnson (1,030 puncte) acum 9 ani Cum e strapunsa fisa?? Si ce amestec bogat am? Cum schimb fisa, unde gasesc alta? Masina este veche!! Multumesc!
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Amestec bogat baga mai multa benzina decat aer,fisa o gasesti la magazine auto
0 voturi
A raspuns Carl_Johnson (1,030 puncte) acum 9 ani Pai si e bine sa bage asa? O sa caut fisa si bujii! Oricum sunt surprins ca merge aproap ca inainte. Multumesc!