4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > ce inseamna function 50-70% eg...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce inseamna function 50-70% egr ? este ok ?

am bagat masina pe testar ca nu ami tragea bine mia dat eror egr 50-70% adica trb curatat schimbat sau functioneaza cum trebuie si mia mai dat la debitmetrul de aer ce trebuie sa fac ? merge curatate ?
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani EGR merge curatat, dar MAFul daca este defect nu ai ce sa ii faci.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Curata EGR...
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani EGR merge curatat, debitmetrul daca e dus........... dus ramane....... schimba-l ( nu este asa scump )..... defapt ce masina ai ?

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani salut acum 1 h am curat egr era infundata murdar tare 30ron ma costat si pe testar cand o bagasem imi dadea si la debitmetru eroare a sterso baiatu ala dar a zis ca nai ce sa ii faci ca apare iarasi si sa ii scot mufa de la debitmetru a zis ca nu este bine mai bine il schimb daca il chimb si pe asta oare o sa traga masina cum imi doresc cum era ianinte ? ce mai trb facut fum nu da porneste  sfert motorina peco filtre toate schimbate recent ? si pe stestar nu da eroare la motor sau injectoare... ce ar mai trebui facut eu maine schimb si debitmereul sau debitmetrul afecteaza la putere ?