4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Am un BMW E39 e pe benzina de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am un BMW E39 e pe benzina de ce nu porneste?

Salutare, Am un BMW 520i E39 pe benzina si GPL. De o bucata de timp imi face probleme la pornire pe benzina. Imi trepideaza masina, are turatie mica si nu functioneaza motorul rotund. Am schimbat bujiile bobinele tot asa face, am dat jos injectoarele le-am dus la curata si a mers bine maxim o luna dupa care e inceput sa imi faca mai rau ca inainte. Dau cheie si masina tremura iar daca nu o ajut cu acceleratia moare motorul plus ca turatia nu trece de 1000 rot/min. Sa incalzesc motorul la simtomele astea sa poata trece pe GPL imi ia mai bine de 15 min, dupa care merge bine motorul. Stie careva care ar fi cauza sau un mecanic ce se pricepe.
A intrebat Catalin_Fusa (260 puncte) acum 4 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns PETRESCUM (430 puncte) acum 4 ani S-ar putea sa ai probleme cu supapa de reglaj mers in gol (motorasul pas cu pas).

Comentarii:

A comentat Catalin_Fusa (260 puncte) acum 4 ani Am dus masina la mecanic. A dat bujiile jos, le-a curata/uscat si porneste bine motorul. Dupa ce a oprit motorul apar aceleasi imptome ca inainte daca da sa il pornesca din nou. Da din nou jos bujiile, iar erau ude si nu inteleg de ce, pentru ca injectoarele cum am spus mai sus sunt curatate recent, benzina pun doar de la Petrom.
0 voturi
A raspuns PETRESCUM (430 puncte) acum 4 ani Inteleg ca are simptomele acestea si daca motorul este cald. Daca ai bujiile ude inseamna ca benzina nu poate fi aprinsa de scanteia bujiilor ori datorita aerului insuficient pentru formarea amestecului ori pentru ca ai prea multa benzina in capul pistoanelor. Ar trebui sa verifici si supapele de admisie/ evacuare si culbutorii.