4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Am un fiat punto motor 1.2 ben...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am un fiat punto motor 1.2 benzina, s-a oprit si nu mai porneste si nu gasim problema ,ce ar pute fi?

Am un fiat punto,motor 1.2 benzina, nu mai porneste,am mers cu ea pe rosu,m-am oprit si cand sa plec nu mai mergea,m-am gandit ca nu mai am benzina,i-am pus benzina dar nu vrea sa mai porneasca...da asa un pic sa porneasca dar nu o ia. Ce poate fi de vina?
A intrebat Doinitica (160 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani Ar putea fi mai multe cauze! Mergand cu ea pe ''rosu'' o cauza ar fi ca ti-a tras toate gunoaiele si impuritatile de pe fundul rezervorului si ti-a infundat filtrul de combustibil...verifica daca iti ajunge combustibilul de la rezervor pana la motor. Alta cauza ar fi cedarea pompei de alimentare {asta in cazul in care ai pompa electrica},din cauza functionarii cu benzina ''pe rosu'',deoarece racirea motorasului pompei se face in benzina. La punerea contactului de pornire ar trebui sa auzi in rezervor un zgomot de motoras daca functioneaza pompa.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani poate fi de vina si bobina de aprindere. :)
Nu suntem cititori in stele sa raspundem la ghicitori din-astea, fiecare dintre noi se poate gandi la o problema de aprindere/alimentare insa pe aceste circuite sunt o groaza de piese... nu putem sti ce s-a intamplat cu masina ta daca nu avem mai multe detalii (gen am scanteie dar nu vine benzina).
eu de exemplu pot spune ca nu mai ai compresie in motor...m-ai crede??? ti-as mai putea spune ca bujiile au fost schimbate cu unele mai scurte si scanteia nu ajunge unde trebuie, ai putea sa crezi asta?

P.S. Incearca sa o pui la tester.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Fa-i o diagnoza