Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Apa de la motor depaste 90 de grade urca spre 95 stand pe loc.Este vreo problema?Care este maximul care sa il atinga ?

Am un peugeot 206 2002 am intrat putin cu ea in gard cu 7-8 la ora ar putea cauza probleme mari la ceva asta ? Fata nu sa indoit nu a intrat inauntru nimic doar ca temperatura apei de motor urca la 95 de grade stand pe loc. Poate fi ceva de la radiator ca banuiesc ca doar ala ar putea fi afectat de la o ciocnire ca asta. Multumesc.
A intrebat Andrei.benzema (130 puncte) acum 6 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 6 ani Normal ca poate fi de la radiator daca s-au dus cativa elementi.. dar asta poti verifica printr-o simpla inspectie vizuala.
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 6 ani Cel mai probabil radiatorul a fost indoit. Se verifica vizual ca "fagurii" sa nu fie atinsi si nimic sa nu ingreuneze circulatia antigelului prin radiator.
0 voturi
A raspuns d3c3n3u (2,820 puncte) acum 6 ani gmv-ul porneste? daca porneste la 95 este foarte posibil sa fie rezistenta de pe radiator.
P.S. daca gmv-ul porneste mai sus de 90 inseamna ca porneste direct pe treapta a 2-a, iar treapta 1 nu functioneaza. daca este asa 100% este rezistenta de pe radiator.