4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Bmw e36 turatie anormala ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw e36 turatie anormala ?

Incep prin a saluta comunitatea 4tuning si totodata prin a va cere ajutorul

Este vorba despre un bmw e36 320i motor m50b20 vanos an fabricatie 93

Masina o am de 7 luni in care nu am avut nici ce-a mai mica problema cu ea ..asta pina acum 2 zile cind am facut un drum mai lung sa zic asa..pe drum am oprit intr-o parcare iar la 5 min cind sa o pornesc nu mai vroia sa o ia invartea dar nu pornea..dupa mai multe incercari a pornit dar a inceput sa mearga turata in 2k 3k ture,intr-un final ajuns acasa am curatat clapeta de acceleratie verificat debimetru si toate furtunasele crezand ca trage aer fals pe undeva..dar toate erau ok...vazand ca nu reusesc sa ai dau de cap am fost la un mecanic care mi-a pus testarul pe ea din care a rezultat o singura eroare cv de fluxul de aer(de vina cik ar fii ca am scos mufa de la debimetru cu bornele scoase) asa ca debimetru era ok ..

Asa ca dupa spusele "mecanicului" pe tester a iesit ok si de vina ar fii sonda lambda..voi ce parere aveti ?

Simptomele masini sunt ..se tureaza de capul ei undeva pe la 2k 3k de ture acum cum ai vine...mentionez ca masina merge perfect pina in momentul cind se incalzeste motorull si ajunge apa la jumatate.

Astept si parerile voastre :)

Multumesc anticipat!
A intrebat kata_ (530 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns focusalex (2,370 puncte) acum 10 ani Salut! Am avut eu problema asta la un ford focus mk1 tot asa merge si cand o scotea pe liber se tura si la 4k-5k si a avut un senzor pozitionat pe cutia de viteza care asista turatia cutiei. l-am scimbat si merge perfect... si la masina ta poate sa fie un senzor ceva.. verificale si veri daca mai sunt bune :) Salut
0 voturi
A raspuns alin.gliga (140 puncte) acum 10 ani Salut,
Am un 316i din 93 cu motor M40b16kat si am aceleasi probleme pe care le-ai descris tu mai sus. Ai reusit sa remediezi defectiunea? Si daca da atunci a fost din sonda lambda?
Multumesc si apreciez un raspuns