4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Buna. Am un Ford Focus mk1 com...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna. Am un Ford Focus mk1 combi 1.6 din 2001. Problema este de ce fierbe apa?

In primul rand, masina este dotat cu gpl( deci e pe benzina motorul). Cand masina merge pe benzina, totul e ok, dar cand shimb pe gaz apar problemele. Pe bord arata ca temperatura apei e inalta( se mai si aprind 1,2 becuri), dar cand ma opresc sa verific apa, are temperatura normala... (Am fost si in Ungaria cu masina, si am mers pe autostrada cu 160 km/h cu becuri, cu toate aprinse si nu sa intimplat nimic).

In al doilea rand, la masina a fost schimbat nu de mult (3-4 luni):Chiuloasa,radiatorul,pompa de apa,termostatul. Daca are cineva o idee, as fi bucuros, pentru ca pana acum am fost la 4 service-uri, am pierdut cam 700 euro, si masina inca tot "nu merge"cum ar trebuii. La inceput si la benzina "fierbea apa"...
A intrebat minehoop (120 puncte) acum 7 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Parerea mea este ca daca atunci cand mergi cu benzina masina functioneaza normal fara becuri aprinse ,mai ales ca ai schimbat tot ce tine de racire atunci este de la instalatia de gaz !undeva o sonda  sau releu indica eroarea din bord !bine ca nu fierbe apa ca atunci problema era de la chiuloasa ciupita !mergi la cineva specializat in instalatia de gaz nu la toti mecanicii de la colt care iau banii degeaba !multa bafta !
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Garnitura chiuloasa ciupita am vrut sa spun ...