4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Imi fierbe apa repede, care es...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi fierbe apa repede, care este problema?

BMW e36 am avut un furtun de apa spart , furtunul a fost schimbat dar apa a inceput sa fiarba, am scos si termostatul am crezut ca nu mai deschide dar degeaba apa fierbe foarte repede. Este posibil sa fie pompa de apa?
A intrebat AIJ (750 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani posibil si pompa uitate in vasul de expansiune daca se vede apa curgand de pe furtun,ambele furtune sunt calde de la radiator?
daca ai vasul integrat pe radiator va trebui sa faci o aerisire


bafta

Comentarii:

A comentat AIJ (750 puncte) acum 10 ani da ambele furtune sunt calde. am aierisito dar degeaba .
+1 vot
A raspuns stefi_2212 (280 puncte) acum 10 ani pompa de apa sau garnitura de chiulasa, eu optez pt varianta a 2-a deoarece in momentul in care tie iti pierdea apa, ai avut aer pe instalatie si nu s-a mai facut racirea la chiulasa si s-a ars garnitura

Comentarii:

A comentat AIJ (750 puncte) acum 10 ani nu am mers mult cu ia fara apa. dar daca garnitura de chiloasa sa ars nu trebuia sa bage apa in baia de ulei?
A comentat petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani nu trebuie neaparat sa iti bage apa in baie,eventual ulei in apa .sa unici una nici alta .chiar daca ai ambele furtune calde e posibil ca pompa sa nu impinga la capacitate si fierbe.totusi ar fi bine sa o vada un mecanic,ideile le poate verifica pe masina.Cea mai urata treaba si ultima Garnitura de ghiuloasa
A comentat AIJ (750 puncte) acum 10 ani a si e normal daca nu mai merge pompa sa nu mai imi arate temperatura apei in bord?
A comentat petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani nu e normal.temperatura lichidului de racire o citeste senzorul de temperatura.senzor defect.mufa sau fire intrerupte sau ceasul din bord defect.sau e posibil ca apa sa nu mai ajunga pana ala senzorul de temperatura si de aceea  nu iti mai arata temperatura.
De aceea am spus ca ar fi bine sa o vada un mecanic la fata locului
0 voturi
A raspuns alexandrumihut14 (140 puncte) acum 6 ani la mine am gasit furtunul de la vasul de expansiune infundat,dupa ce am schimbat,pompa.