4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Cat de grava sa fie problema?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cat de grava sa fie problema?

Salutare! sa incep povestea...am un golf 4, 1.6 SR, din 98, masina are 235000 km. Mergeam cu ea in fiecare zi, pana acum 4 luni, perioada in care o foloseam odata la 2 saptamani in wknd. Restul timpului statea nemiscata in parcare. Acum 2 saptamani, am venit acasa am luat masina, a pornit excelent, totul mergea perfect, am dat o tura de oras pana la benzinarie, am alimentat si cand sa plec de la benzinarie, masina nu mai tragea deloc, a inceput sa scoata un fum de faceam ceata locala, si miros  puternic de benzina. Fum iesea atat pe teava de evacuare cat si pe sub capota. Am sunat o cunostinta care are service, fiind noapte a zis ca nu poate sa vada ce s-a intamplat si am dus-o la service la el, a doua zi. Ideea e urmatoarea, ca arunca benzina nearsa direct pe evacuare, motiv pentru care si fumul si mirosul puternic de benzina. Nu sunt cunoscator, dar cand m-am uitat sub furtunul de la filtrul de aer, era benzina si acolo, adica efectiv curgea benzina pana sa intre in motor, chiar si sub masina a curs. Acum el imi spune ca cel mai probabil ar fi chiuloasa problema, si ca el imi propune sa desfaca motorul, sa ii faca chiuloasa, sa ii faca si segmentare daca tot o desface, etc...lucru foarte costisitor. Voi ce credeti, ca ar fi atat de grava problema?

Mentionez ca inainte de eveniment, de fiecare data cand mergeam cu masina la un drum mai lung, si apoi opream la un semafor, venea un miros de benzina in masina.
A intrebat Nonosu (1,390 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Ce treaba are chiulasa cu pierderea de benzina  ? Cu siguranta e doar un furtun spart.