4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Ce manifestari are o pompa de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce manifestari are o pompa de injectie Ford Transit 2005 cand este defecta??

Am reperat o pompa de injectie la Ford Transit reparata la FORD si se opreste in mers,apoi dispare kilometrajul de la bord aparaind liniute,care e defectul si ce pot sa-i fac?

Multumesc anticipat!
A intrebat Daniel196 (160 puncte) acum 8 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Problema ta pare mai mult electrica decat de injectie.Probabil e o lipsa de comunicare intre calculatorul central si pompa.Verifica pe tester.

Comentarii:

A comentat Daniel196 (160 puncte) acum 8 ani Ai avut dreptate... cei de la Ford au spus ca e pompa de injectie am plecat cu ea si la ceva timp mi-a luat foc facuse un scurt si atunci mi-am dat seama ca ai avut dreptate.Multumesc!
A comentat Tica21 acum 3 luni Eu am schimbat injectoare pompa analte dar tot nu ea dat de cap cu tot cu testar tot pe bajbaiala se lucrează eu tot cu aceiași problema am se oprește an mers  și nu prea are vlaga când apare sarma an bord.

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns asuasu23 (160 puncte) acum 7 ani Salut am o intrebare cand iti apareau liniutile alea in bord iti mai tragea masina am ai io aceiasi problema cu linutele in bord si nu imi trage masina parca numi intra turbo da turbo functioneaza si nu da erori pe pc mersi "
0 voturi
A raspuns mocodean83 (140 puncte) acum 5 ani Sal daca ai reparat problema te rog spune mi și mie ce problema a avut.Asa am pățit și eu am dus pompa de injecție la Bosch a făcut-o am pus-o sus și după o vreme se oprea din mers am dus-o la diferiți electricieni mecanici și nimic
0 voturi
A raspuns Vasile-1983 (140 puncte) acum 3 ani Salut Daniel pana la urma cum ai rezolvato ?eu sunt cu aceiasi problema si am ramas in germania poti sa im spui si mie ce am de facut