4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Ce pot face daca am zgariat ba...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce pot face daca am zgariat baia de ulei la un Passat din 2001?Doar picura.In bord nu apare nimic.?

Din pacate, am atins intr-o groapa putin baia de ulei de la un passat din 2001, si in bord nu se aprinde nici un martor nimic, doar raman ceva picaturi de ulei in locul in care stationeaza masina cel putin 1 ora. Nu sunt cantitati prea mari, dar e de ajuns ca raman acele pete de ulei. Diferente la puterea motorului nu se simt, ci doar ma ingrijoreaza faptul ca picura uleiul. Ii pot face ceva?
A intrebat TzuTzi_MiTzA (550 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani cel mai bine cred ca e sa o schimbi ca nu prea e de joaca sa ramai fara ulei..si apoi pe viitor montat un scut metalic
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani trebuie sudata/lipita, nu e de joaca daca ramani fara ulei, mai ales in mers.
+1 vot
A raspuns antal (4,450 puncte) acum 11 ani schimbi sau sudezi baia(de la sudura se poate si deforma si ai sa tot pierzi) si automat schimbi su garnitura.
pana una alta verifica si la nevoie completezi
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Daca fisura este foarte mica poti suda baia si nu vei avea mari probleme!

Comentarii:

A comentat TzuTzi_MiTzA (550 puncte) acum 11 ani Fisura nu cred ca este mare, nu am apucat sa o ridic pe rampa sa vad, dar din ce observ, nu curge mult, ci doar in picaturi, cantitati mici. O sa incerc sa o sudez si voi face o masca/scut home-made si sper sa nu am alte probleme. Multumesc de ajutor.

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani sfatul meu e urmatorul :nu mai amana problema , uleiul circul cu oarecare presiune deci daca o lasi asa sa nu ai surpriza neplacuta sa  faci din fisura gaura.se poate suda fara probleme , in aluminiu mai ales sunt mai putine sanse "sa se traga"(deformeze)deci alege singur varianta mai fiabila ptr tine si remediaza problema mai repede .numai bine