4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce imi innegreste bujiile?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

De ce imi innegreste bujiile?

salut! am un vw golf 4 2002 1,4 16 valve. decurand i-am schimbat bujiile. am cumparat NGK si dupa o saptamana cand m-am uitat la ele sunt negre(am atasat o fotografie). e normal sa fie asa negre? precizez ca am alimentat de la OMV benzina de 99 si de la rompetrol benzina de 101. masina merge cu trepidatii. va rog sa ma ajutati. multumesc!!

Imagini atasate

A intrebat puiudiaconu (5,060 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani deobicei bujii inegrite inseamna un amestec prost de combustibil..verifica debitmetru,eventual si fisele!
+3 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Am avut un golf4 exact ca al tau...imi facea aceleasi probleme ca si la tine,mergea neregulat la relanti uneori intrerupea...am schimbat bujii,fise la el si nimic...bujiile se innegreau si mergea cu trepidatii,le scoateam le curatam mergea o bucata bine dupa care iar facea probleme...la mine scapa ulei pe langa garnitura de la tacheti in camera de la 2 bujii facand ca acestea sa mearga prost..
Pe teava scoate un pic de fum doar la pornire dupa care mergea fara fum....am schimbatr acea garnitura si problema s-a rezolvat...

Comentarii:

A comentat puiudiaconu (5,060 puncte) acum 11 ani multumesc mult de ajutor. si un pret imi poti spune te rog? cu cat ai rezolvat treaba?
A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani In jurul la 200 lei...garnitura plus manopera!!