4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce merge motorul intrerupt ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce merge motorul intrerupt cand apas pedala mai tare?

Salut. Am un Ford Escort din 1995 1.4benzina. Ieri am simtit asa o intrerupere in mers si am mers in Petrom sa bag benzina. Masina era pe rosu, credeam ca se termina benzina. Dupa ce am plecat din peco am observat ca daca apas pedala de acceleratie mai tare masina merge intrerupt, aproape ca moare motorul. Astazi am pornito si tot asa face. Plus ca la pornire a trebuit sa o accelerez. Ce s-a intamplat?
A intrebat SB66JKN (1,240 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani Aveti un prost obicei multi ca sa mergeti cu masinile pe rosu. Gandeste-te cata mizerie este in benzina, cata mizerie este pe fundul rezervorului. Becul gallben cu pompa de benzina e bine sa fie vazut ca o raritate si nu ca o permanenta. Verifica filtrul de benzina, pompa de benzina .

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 10 ani subscriu, verifica filtrele.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani si sorbul din rezervor, ala aduna primul gunoaiele, daca nu se observa, lasa-l juma de ora scos sa-l vezi cum arata
A comentat SB66JKN (1,240 puncte) acum 10 ani defapt era de vina bobina...
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Subscriu cele spuse de colegii de mai sus, si in plus, ca si motivatie la cele spuse de ei , trebuie sa-ti spun ca pompa de benzina se gaseste foarte greu la modelul pe care il ai tu si nu exista alta care sa o inlocuiasca, trebuie neaparat aceeasi pompa ( care e f. greu de gasit, sau o mai poti gasi originala ford si nu vrei sa stii cat costa...) Nici eu nu pot intelege mersul in regim de ,,avarie''... oameni buni si-asa trebuie sa-i dati benzina, de ce sa-i dati numai 3-5 litri odata la 2-3 zile si sa fiti mereu pe rosu, cand puteti sa-i faceti plinul sau jumate de rezervor si sa stati linistiti cel putin o saptamana???
Bine ca pentru asta s-au inventat si filtrele...care mai retin si ele cate ceva...
0 voturi
A raspuns mihaidaileanu (140 puncte) acum 7 ani Asa face si la mine am un passat din 2000 si knd apas pedala mai tare are niste vibratii dar nu mereu si am schimat volanta ambreiaj injectoare am curatat si sorbu din rezervor egr turbina si tot asa face pe tester nu imi da nici o eroare

Imagini atasate