4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu pornește dimineața ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu pornește dimineața doar trasa?

Buna, am un Mondeo din 2007 2l diesel, cumpărată recent . Nu pornește dimineața sau după o zi decât împinsă , am schimbat toate bujiile , 3 erau arse si tot aceeași problema are. Avea si o baterie de 50Ah . Am încercat si cu una de 80Ah si tot nu pornește , i-am umplut si filtrul de motorina (era cam pe jumătate sau mai puțin , nu știu daca asta e normal) si tot nu merge la cheie. Odată ce e pornita o pot reporni toată ziua si nu are nici un fel de problema. Acum am cam 10l de motorina in rezervor. Poate e cam puțin la diesel, nu știu
A intrebat Preaf (260 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat florin253 (1,950 puncte) acum 9 ani primesti pe undeva aer verifica conductele

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 9 ani pe undeva trage aer fals in sistemul de alimentare si se dezamorseaza motorul. momentan " gaura " e mica dar se poate marii si sa ajungi sa se opreasca si din mers( am patit-o)
nu e normal ca filtrul de motorina sa fie pe jumatate gol.
se verifica tot traseul de alimentare( tuburi,furtune, oring-uri) incepand cu cele de retur
0 voturi
A raspuns Preaf (260 puncte) acum 9 ani Aseară am si umplut filtrul cu motorina si tot nu a luat-o. Adevarul e ca si bateria era aproape descărcată . O sa verific furtunele si ii si schimb si filtrul de motorina ca nu i-am schimbat nici consumabilele. Mulțumesc pt răspunsuri .
0 voturi
A raspuns Preaf (260 puncte) acum 9 ani Buna, am rezolvat problema cu pornirea deocamdată , am schimbat filtrul de ulei si bateria ( am pus una de 80Ah in loc de 50Ah) dar acum cred ca e ceva in motorina , apa poate, pt ca ba se turează singura pana in 2000 de ture ori pâlpâie martorul de bujii si nu ma mai lasă sa accelerez.ce ar putea fi?
0 voturi
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 9 ani Am pățit si eu ceva de genu. Am avut apa in filtru. L-am schimbat si am băgat alcool tehnic in rezervor. Încearcă sa bagi la 10l , aprox 100-150ml.daca ai apa il rezolva