4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce porneste doar trasa cu s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce porneste doar trasa cu sufa? Orion 1988 Diesel 1.8?

Masina nu mai porneste decat trasa prin cartier de cateva ori cu sufa la viteza mare. Este ford Orion 1988 Diesel 1.8 motor simplu, pana acum pornea fara probleme dar acum nu mai vrea decat la sufa si am cumparat masina cu incarcare pe direct de la alternator cu fir de exitatie tras in cabina masinii ca sa incarce alternatorul se ating doua fire altfel nu incarca si ramane fara baterie, in momentul cand se ating fire, la alternator se produc multe scantei ca si cum arde ceva in interior ( se vede ca la fllex ) dar dispar dupa un timp, sa fie din aceasta cauza? Mentionez ca alte probleme nu are si motorul functioneaza in parametrii, daca s-a incalzit putin porneste fara sufa, la prima pornire face asa de dimineata sau daca este motorul mai rece. Pana acum nu s-a intamplat, astept parerile dvs,
A intrebat Carl_Johnson (1,030 puncte) acum 4 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 4 ani ori probleme pe compresie, reuseste sa faca compresie mare doar in ture mari, ori pompa de injectie, aceeasi problema, are uzura mare si nu mai face suficienta presiune cand e rece.
la cald metalele se dilata si cumva compenseaza uzura.
Sua poate fi orice altceva. Incearca si cu spray de pornire.
0 voturi
A raspuns Carl_Johnson (1,030 puncte) acum 4 ani Compresia este buna pentru ca motorul functioneaza normal si nu scoate fum plus ca asta s-a intamplat din senin, pana acum pornea la sfert indiferent de temperatura si pompa de injectie a fost schimbata complet in 2012 impreuna cu filtrul si conductele de motorina, sunt trecute in facturi aceste piese.
0 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 4 ani Impinsa porneste?