4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce pierd ulei desi am schim...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce pierd ulei desi am schimbat garnitura la baie de vreo 3 ori?

am schimbat garnitura de la baia de ulei de vreo 2 ori am pus chiar si fara garnitura baia doar cu silicon imi pierde ulei poate fi de la pompa de la sorbul ala ?se creeaza prea mare presiune ce se intampla daca ma poate ajuta cineva va rog frumos.Matiz SE power!
A intrebat marius_yanis (540 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani mai mult ca sigur e terminat motorul. Din moment ce creeaza presiune in baie....
+1 vot
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Posibil sa fie putin stramba.Incearca sa o pui pe o suprafata dreapta,si vezi sa nu fie fante de lumina. Cauta niste garnituri din pluta. Se face presiune in baie dar nu foarte mare.Treaba  la tine e cu etansatul...ori o strangi prea tare si se taie garnitura,ori e stramba.


Cand zic stramba...adica nu mai e in acelasi plan...
0 voturi
A raspuns marius_yanis (540 puncte) acum 11 ani motorul nu e terminat merge foarte bine..doar ca am o problema cu baia de ulei in acelasi loc,posibil sa fie stramba

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
O pompa daca se strica face mai putina presiune,nu isi mareste brusc capacitatea.
Siliconul nu e relevant,e o amarata pasta de etansare,nu face treaba unei garnituri in veci.
Cand ai schimbat garniturile,ai verifica daca e baia dreapta?Garnitura veche,urme de silicon si altele au fost indepartate?Garnitura si locasul ei pe bloc erau perfect drepte cand s-a facut montajul?
Cel mai important,sa strans in trepte si a fost respectata ordinea de strangere?Cuplul de strangere este la fel de important?

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns marius_yanis (540 puncte) acum 11 ani e posibil sa fie stramba baia de ulei ptr ca a curs prin acelasi loc oricum multumesc mult ptr sfatul tau o sa caut o foaie de clingherit si o sa incerc sa fac o garnitura din ea poate reusesc ceva asa daca nu o sa incerc sa cumpar si o baie de ulei.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Incearca sa mergi intai cu baia actuala sa o rectifici/verifici pe masa magnezica daca e perfect dreapta.Cred ca iesi mai ieftin cu o verificare de planeitate si un rectificat decat cu o baie noua.