Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce porneste greu masina, cand e motorul rece?

Salutare,

Incep prin a-mi descrie masina, am o Skoda Fabia 1.2 HTP, Y2 cu motor cod motor BME. La inceput mergea bine, am luat-o de la un samsar, am dat si mult pe ea, iar dupa 100 KM in bord mi s-a aprins check engine. Astea sunt detalii, neesentiale, totusi am tinut sa precizez detaliile despre masina.

Va rog, daca se poate sa imi dati cateva sfaturi, si informatii despre codurile ce mi le arata pe tester, OBD 2, (un tester prost, ce se concteaza la telefon, totusi ce coduri imi da aici imi arata si pe testere VAG COM)

Problema: Masina porneste greu, m-am uitat atent la temperatura din bord, cand are sub 70/90 grade, porneste greu, cand are peste 70 de grade porneste ca unsa. Imi porneste greu, uneori chiar nu pot pleca de pe loc si imi mai palpaie martorul ulei in bord.

Sigur sunt probleme mari la motor, insa nu pierd de loc ulei, toate sunt schimbate la timp, si as vrea un sfat de la voi, de la ce credeti ca se trage problema, in special la pornire?

Nu stiu daca m-am exprimat asa de bine, pe scurt masina turuie si porneste greu, uneori merge si in suturi. Azi am curatat EGR, a mers mai bine un timp dupa tot prost. Ma rog. Am atasat in acest post si poza de la tester, astept pareri.

Multumesc frumos!

Imagini atasate

A intrebat Marianc97 (120 puncte) acum 3 saptamani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

0 Raspunsuri