4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce se aude un uruit la moto...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De ce se aude un uruit la motor diesel la 2800 3100 turatii in interior?

va salut! am si eu o problema foarte deranjanta. in interiorul masinii in orice viteza cand accelerez la 2800 pana trec de 3000 de turatii se aude un uruit foarte tare si chiar daca sunt pe liber aceleasi zgomot. am o honda accrod din 2000 motor 2.0 tubo diesel 105 cai. tip motor: rover 20t2n, tip turbo garrett gt15. am specificat turbo pentru ca eu cred ca asta ar fi problema. Incercand sa remediez situatia am schimbat injectoarele am verificat orice furtun si tub de pe la turbo egr si alti senzori, schimbat filtre si ulei, schimbat tampoane motor si senzor maf.. sper sa fie cineva cu cateva idei ca eu nu mai am. Multumesc!
A intrebat eyrron (140 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani verifica evacuarea

Comentarii:

A comentat eyrron (140 puncte) acum 12 ani in ce sens sa verific? daca e prinsa bine sau? e posibil sa fie de la evacuare doar la anumite turatii?
0 voturi
A raspuns Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani du-te si verifica trasul de evacuare in special daca ai racord flexibil... sau racordul de la intercooler la motor

Comentarii:

A comentat eyrron (140 puncte) acum 12 ani de la intercooler la motor e un furtun gros in stare ok. racordul este flexibil din cate imi amintesc. am sa verific maine daca este totul prins ok si daca este ceva rupt sau fisurat. multumesc pt raspuns.