4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce se intareste pedala de a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce se intareste pedala de ambreiaj ?

va salut. am un peugeot boxer 1.9 diesel , an 2000.50/kw. in ianuarie am schimbat kit de ambreiaj, placa disc.. rulment! problema este ca .. acuma sa intarit pedala si e foarte tare! pot circula cu ea asa.. da mie frica ca se rupe pedala sau cablu ca am mai patit asa. totusi da ca merg cu ea .. o zi intreaga spre seara cand ajung acasa .. merge mai greu si nu vrea sa intre in viteza ca "caraie". care sa fie problema?
A intrebat Hugoboss (3,590 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani daca ai montat un kit de ambreaj ieftin(prost) si ai tras de el e posibil sa se fi dus! Sa poate avea cablu ceva!

Comentarii:

A comentat Hugoboss (3,590 puncte) acum 10 ani kit`u nu a fost ieftin..e LUK. si a costat 700 de lei .. plus ca cablu e nou , original si ala. pedala la fel .. noua originala ! ma duc maine sa vad ... ca e inca in garantie
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani ori furca ce acctioneaza rulmetul de presiune se blocheaza ori placa de presiune are probleme,sau un corp strain scapat in soarele placi (arc,ferodou etc.)
ar mai fi cablul posibil spire rupte in interiorul camasi verifica cablu scos din furca

Comentarii:

A comentat Hugoboss (3,590 puncte) acum 10 ani m-am gandit la furca , am incercat sa o imping in jos cu mana .. da foarte greu se misca! nici nu cred ca am putut sa o imping decat vreo 2 cm ..
A comentat petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani cu mana nu o poti impinge dar verificai jocul daca se misca usor.apoi cablul daca culiseaza usor pe manta
0 voturi
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 10 ani am demontat cablu , am miscat de el .. sa vad cum se misca , era un pic mai greu .. dar am vazut ca acolo peste cablu era un invelis alb.. care cred ca ar fi trebuit sa stea in camasa si din cauza ca tot trebuia sa impinga cablu si invelisu ala alb inapoi in camasa mergea asa greu .. am taiat invelisu ala alb.. si surpriza cum am tot circulat cu ea .. si`o revenit! acuma nu stiu cat a tine? :)