4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce se tureaza masina la ral...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se tureaza masina la ralanti ?

Salut am un golf 4 1.6 fsi ieri am avut probleme cu pornirea tin sa mentionez ca am mers timp de 2 zile cu foarte putina benzina , initial am crezut ca numai are benzina , i.am bagat 7 litrii de benzina am dat la automat si tot nu a pornit. astazi am dat la automat si a pornit normal din prima cheie . am plecat cu ea s.a comportat bine am oprit motorul apoi cand am pornit din nou a pornit foarte greu (cu acceleratia apasata ca altfel nu pornea) si se tura maxim pana la 3000 rpm iar cand o las la ralanti se tureaza apoi se subtureaza si face asta de multe ori . care sa fie rezolvarea ? astept solutii .
A intrebat sYdanyel (900 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns iuli.alexandru.9 (550 puncte) acum 9 ani Posibil sa fie pompa de benzina  sau filtru de benzina .
+2 voturi
A raspuns iuli.alexandru.9 (550 puncte) acum 9 ani Da se durează singura? Daca da atunci ar putea fi si regulatorul de relanti (motorasul pas cu pas). Asa făcea la mine la Peugeot 306 da la mine statea  turata la2000 ture la relanti.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Si cu siguranta un fsi are acelasi motoras pas cu pas ca la peugeot.
A comentat iuli.alexandru.9 (550 puncte) acum 9 ani nu e la fel dar cu siguranta are si motorul acela un motoras pas cu pas , atunci spune-ne tu ce are  :)))
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Cel mai probabil aer in circuitul de benzina(fsi e mai asemanator cu diesel la injectie decat cu un benzinar normal).O aerisire de circuit si rezervorul peste un sfert pentru inceput.