4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > pompa de injectie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Pompa de injectie?

salut,am si eu o pompa de injectie pt un opel astra f 1.7 td si are o problema si anume dak e montata pe masina  merge perfect masina are vlaga raspunde f repede la acceleratie nu scoate fum.problema e ca nu se alimenteaza singura sau nu isi trage motorina und o pot duce pt verificat si skimbat ceva la ea dak e cazu?sau poate sa-mi zica cineva ce ar putea avea de la ce nu trage motorina?
A intrebat bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani daca raspunde la acceleratie nu inteleg cum zici ca nu primeste motorina?nu iti da in frana de motor cand o accelerezi?cand ai schimbat filtrele ultima data?
–1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani nu are putere sa isi traga motorina din rezervor iam pus motorina intro sticla ,la asta care e pa masina cnd apesi acceleratia are o intarziere de 1-2 sec pana raspunde la acceleratie la aia raspundea imediat ce puneai picioru pe pedala
–1 vot
A raspuns fane58 (2,980 puncte) acum 11 ani este              vorba de pompa de alimentare, o duci la un pompagiu si ti-o rezolva
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani nu inteleg ,dc am luat minus?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani In primul rand dat de minus pe aici e sport local,in al doilea rand banuies ca de atunci cand ai votat propriul raspuns ca fiind cel mai bun.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Verifica intregul circuit de alimentare din rezervor pana la pompa asta insemnand si demontare sorb rezervor, inlocuit filtru carburant.
–1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani le-am verificat si am skimbat si filtru de motorina.posibil sa fie din pompa sa nu scoata barii care trebuie?