4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Problema carburator kadett?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema carburator kadett?

Salut colegi!

Stie careva cum se regleaza un carburator VARAJET II de pe un Opel Kadett 1.6 S pentru ca mergea putin in "hopuri" intre 2000-2500 de turatii si nu statea la relanti fara soclu. Dupa aceasta problema am umblat la suruburile de reglat amestecul de aer si de benzina, doar ca acum NU mai porneste deloc, inainte cand scoteam furtunul de la motor la filtru de aer, nu se intampla nimic cu turatiile. Mentionez ca am bujii noi, fise noi si pompa de benzina noua. Carburatorul l-am scos si l-am curatat putin. Nu inteleg din ce cauza nu vrea sa mai porneasca...

 Astept raspunsurile voastre, sper sa-mi fie de ajutor. Multumesc!

A intrebat al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani Nu stie nimeni din ce cauza nu mai porneste? Carburatorul a fost montat corect deci nu se pune problema  vreunui furtun sau cine stie ce alta piesa din carburator. Am observat ca ajunge benzina la carburator iar bujiile le-am curatat, delco-ul este in stare buna.
 Orice informatie mi-ar fi de ajutor!
0 voturi
A raspuns dorelan (1,200 puncte) acum 10 ani pune o poza a carburatorului sa te putem ajuta
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani am un prieten care are un Ascona 1.6s si are un carburator complet. Ideea e ca e plecat in Germania si nu stiu daca o sa reusesc sa gasesc carburatorul la el prin garaj. Daca il aflu iti spun cu sa il reglezi. Ideea e ca nu ma preicep la reglat carburatoare. Singura masina cu carburator pe care am detinut-o a fost o dacie
0 voturi
A raspuns al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani Eu locuiesc in Spania, m-ar fi interesat cum se regleaza si sa incerc singur pentru ca la service dau mai mult decat face masina, dar pana la urma acolo am sa ajung ca nu reusesc sa-i dau de cap.
Azi am cumparat alt set de bujii si a pornit  dar s-a turat pana la 5000 rpm singura apoi s-a oprit si nu a mai vrut sa porneasca dar sunt 100% sigur ca problema este la carburator!

Dorelan: mi-ai cerut poza cu carburatorul, sunt de pe internet dar e identic.
http://i88.servimg.com/u/f88/11/48/44/02/dsc07510.jpg
http://oldholden.com/ohfiles/10032011092-001.jpg
   Se poate regla carburatorul cu motorul rece pentru ca e imposibil sa-l reglez cu el cald deoarece nu scad turatiile sub 5000 de ture si cred ca ii dauneaza ceva masinii.
   Va multumesc pentru efortul depus!
+1 vot
A raspuns dorelan (1,200 puncte) acum 10 ani strange ambele jegloare la maxim dupa aia desfaci pe cel de jos o tura iar cel de sus doua ture maxim doua jumate pornesti si daca ai putere scazuta la motor mai desfaci din cel de jos

Comentarii:

A comentat al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani Am incercat si asa si tot nu a vrut Domnul Kadett sa porneasca. In urma incercarilor mele am decis sa-mi cumpar alt carburator de la dezmembrari.
Va multumesc tuturor pentru intentiile voastre de a ma ajuta, dar Varajetul asta e de speriat!
0 voturi
A raspuns al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani Salut!
    Intradevar carburatorul era de vina, surubul de reglare a aerului nu isi mai facea treaba, am remediat problema cumparand alt carburator de la dezmembrari. Acum masina porneste bine, nu scoate fum iar mecanicul care a montat carburatorul mi-a spus ca motorul este foarte bun.
Imi mai ramane doar sa fac testul de consum, mentionez ca la celalalt carburator mi-a consumat 50l in aproape 100km plus cateva ore de mers la relanti, incercand sa-l reglez dar statea numai la 5000rpm.