Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema golf 3 motor 1.6 tip ABU taie benzina pana in 4000rpm???

am un golf 3 1.6 tip ABU ce poate fi ami taie injectia mai pe inteles nu mai o alimenteaza cu benzina panan 3500 turati in sprituri merge dar acelerata constant moare injectia monopuct am probato pe alt golf 3 si merge bine am dat cu sprai intoate mufele si nimic cine stie asta este cel mai tare meserias
A intrebat nicu66 (150 puncte) acum 5 ani in categoria Motor

editat de asandulescu acum 5 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns valik01 (12,730 puncte) acum 5 ani Posibil sa fie din cauza bujiilor...verifica-le si vezi daca sunt afumate sau incearca sa pui altele..
–1 vot
A raspuns nicu66 (150 puncte) acum 5 ani nu poate fi bujiile ami taie benzina mam uitat in carburator si da jet si dupaia intrerupe

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 5 ani Ce carburator?! E un monoinjector ala.
+2 voturi
A raspuns IF-88-MDL (1,440 puncte) acum 5 ani pompa de benzina blocata cu gunoaie sau injectorul!inclin spre pompa de benzina.
0 voturi
A raspuns audi4ever (4,400 puncte) acum 5 ani Daca te scutura,  o cauza ar fi alimentarea necorespunzatoare cu carburant.
Incearca sa verifici debitul dar si presiunea furnizata de pompa de benzina, eventual nu strica sa schimbi si filtrul de benzina de sub rezervor. Si nu circula cu putina benzina in rezervor, altfel omori pompa de benzina care isi asigura racirea tocmai cu benzina din rezervor.
Daca nici asa nu rezolvi, ar fi bine sa te uiti si la aprindere (delcou, "pipa", fise) dar sa verifici si avansul totodata(aduci distributia la punct si verifici daca semnul de pe delcou se aliniaza cu "pipa" din delcou).
Spor.