4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Problema golf 3 motor 1.6 tip ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema golf 3 motor 1.6 tip ABU taie benzina pana in 4000rpm???

am un golf 3 1.6 tip ABU ce poate fi ami taie injectia mai pe inteles nu mai o alimenteaza cu benzina panan 3500 turati in sprituri merge dar acelerata constant moare injectia monopuct am probato pe alt golf 3 si merge bine am dat cu sprai intoate mufele si nimic cine stie asta este cel mai tare meserias
A intrebat nicu66 (150 puncte) acum 11 ani in categoria Motor

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns valik01 (12,740 puncte) acum 11 ani Posibil sa fie din cauza bujiilor...verifica-le si vezi daca sunt afumate sau incearca sa pui altele..
–1 vot
A raspuns nicu66 (150 puncte) acum 11 ani nu poate fi bujiile ami taie benzina mam uitat in carburator si da jet si dupaia intrerupe

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Ce carburator?! E un monoinjector ala.
+2 voturi
A raspuns IF-88-MDL (1,440 puncte) acum 11 ani pompa de benzina blocata cu gunoaie sau injectorul!inclin spre pompa de benzina.
0 voturi
A raspuns audi4ever (4,400 puncte) acum 11 ani Daca te scutura,  o cauza ar fi alimentarea necorespunzatoare cu carburant.
Incearca sa verifici debitul dar si presiunea furnizata de pompa de benzina, eventual nu strica sa schimbi si filtrul de benzina de sub rezervor. Si nu circula cu putina benzina in rezervor, altfel omori pompa de benzina care isi asigura racirea tocmai cu benzina din rezervor.
Daca nici asa nu rezolvi, ar fi bine sa te uiti si la aprindere (delcou, "pipa", fise) dar sa verifici si avansul totodata(aduci distributia la punct si verifici daca semnul de pe delcou se aliniaza cu "pipa" din delcou).
Spor.