4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Reparatie baie de ulei golf 4?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Reparatie baie de ulei golf 4?

Salut! Am observat ca imi tot scade nivelul la ulei asa ca mam bagat putin sub masina si am observat ca imi picura de la baia de ulei. Picura foarte putin dar indeajuns incat sa imi dea dureri de cap. Intrebarea e daca merg la cineva sa o sudeze e bine? tine? sau sa caut una pe la dezmembrari?

Masina e un golf 4 1.6 16v azd  din 2002
A intrebat dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani La ambele variante trebuie data jos baia de ulei....daca tot o dai jos mai bine pui una noua,ca nu costa o avere...

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani ai baia fisurata, dar se poate suda fara nici o problema, o dai jos o speli bine si te duci cu ea la cineva care sudeaza in aluminiu, nu are nici un rost sa iei alta SH sau si mai aiurea sa iei una noua, cand o faci pe asta cu aprox. 50 lei, cand o montezi la loc vezi sa-i bagi silicon negru pe garnitura.

Comentarii:

A comentat nutu88 (1,230 puncte) acum 12 ani eu am schimbat uleiu de curand. si cand am dat scutul de plastic jos surpriza baia era sudata nu am avut absolut nici o pierdere de ulei si am observat un pic de silicon langa buson si am renuntat la operatiune. lam scimbat pe sus fara nici o bataie de cap.
DECI SUDEAZO

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns MS89SGA (1,330 puncte) acum 12 ani WHEELMAN 2009 are dreptate, si in plus pune si garnitura noua la baia de ulei daca tot e luata jos, nu e scump