4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Salut. Daca ma poate ajuta cin...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut. Daca ma poate ajuta cineva am n passat 1.9 tdi an 2004 si taie turbina frecvent . Puteti sa ma ajutati?

Am fost la reprezentanta cu masina passat 1.9 tdi an 2004 si mi-au verificat absolut totul prin inlocuirea pieselor cu altele functionabile inclusuv turbina , ecu , injectoare iar masina se comporta la fel ca inainte adica nu trage cum trebue si intra in limp mod . Dupa 2 saptamani de verificari la reprezentanta mi-au spus ca functioneaza totul cum trebue si nu stiu nici ei ce are masina. In ultima instanta mi-au luat compresia la motor iar valorile au iesit urmatoarele : piston 1  17,5 bar ; piston 2  20,7bar ; piston 3  22,8bar iar piston 4  18.9bar. Mentionez ca masina nu se accelareaza in mers cum trebue iar la rela intai are un pic de tremur la motor. Consuma 1 litru ulei la 10 000 kilometri si ma intreb daca trebue segmentat motorul sau estealta cauza de nu functioneaza cum trebue. Va multumesc.
A intrebat Ovidiu121 (240 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Daca nu a rezolvat reprezentanta care are acces total la monitorizare tehnica , vrei sa-ti rezolvam aici problema in doua vorbe ?
Specifica locatia, poate te indrumam la cineva competent sa citeasca si sa interpreteze niste parametrii motor. EGR n-au verificat "desteptii" ?
0 voturi
A raspuns Ovidiu121 (240 puncte) acum 10 ani Au verificat si EGR si admisia si evacuarea si alimentarea.Nu a ramas nimic neverificat.Deoarece pistonul unu si patru au avut valori la compresie sub 19 bari cat este minimul admis au spus ca masina nu face compresie cat trebuie si asta ar fi cauza.Intrebareea mea ar fi:compresia se pierde pe la segmenti sau pot fi si alte cauze cum ar fi supape arse ? Masina nu consuma mult ulei,motoru nu bate iar consumu de motorina este mic(0,4litri la relanti si 5,5l la drum).Mi-a facut cineva o oferta sa dau motoru meu la schimb pe unu de Anglia si sa-i mai dau 400 de euro.Nu stiu cum ar fi mai bine ,sa-l segmentez pe al meu sau sa fac schimbul?
0 voturi
A raspuns Ovidiu121 (240 puncte) acum 10 ani Ma scuzati ,am uitat sa mentionez ca locuisc in orasBals jud Olt.Va multumesc!
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Nu prea ai ce sa rezolvi din fata calculatorului ,daca cei de la reprezentanta nu au rezolvat nimic
0 voturi
A raspuns Ovidiu121 (240 puncte) acum 10 ani Revin la subiectu meu.cand mergem la reprezentanta cu totii simtim ca problemele se vor rezolva dar aparemtele insala.Acolo lucreaza oameni ca si noi mai mult sau mai putin  pregatiti.Tehnologia avansata ne ajuta sa punem un diagnostic la o masina dar cauzele fiind multiple numai oamenii pregatiti descopera diagnosticul.Acolo unde am fost eu cred ca oamenii mai au mevoie de pregatire iar reprezentanta nu-si merita numele.Sunt nou pe sait ,va multumesc tuturor dar cred ca rezolvarea problemelor o gasesc studiind eu singur problema .inca o data va multumesc!