4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > salutare,am si eu o problema. ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salutare,am si eu o problema. am un jaguar x type 3.0 v6 automatic 4x4. problema senzor, a ramas blocata in a 3 ?

am spalat motorul cu jet apoi cand m-am urcat s-o pornesc mi s-a aprins un martor pe bord si dupa care a ramas intr-o singura viteza a treia. la service mi s-a sp ca atunci cand am spalat motorul s-a dus un senzor si de acolo si cutia s-a blocat. eu nu inteleg care ar fi legatura si daca stie cineva de la ce ar putea fi? masina clar nu mai accelereaza ca inainte dar are momente cand isi revine singura,eu unul cred ca e cv electronic si ii trebuie o diagnoza. un service stiu ca era p l otopeni. oricum eu vreau sa aud si parerile voastre d p acest site sper sa nu trebuiasca sa schimb cutia.
A intrebat alex_stefan (240 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani totul se poate rezolva cu o diagnoza la centrala cutiei de viteze. Cumva ai si martori aprinsi in bord, sau mesaje de eroare?.
Cutia nu trebuie schimbata, nici convertizorul de cuplu(intotdeauna se gaseste cate un doritor de ,,ciubuc''), insa se poate sa ai o problema la grupul hidraulic al cutiei (e totusi greu de crezut ca de la o spalare sa se comporte in felul asta). Daca te duci la reprezentanta Jaguar sa-ti repari cutia, nu vei reusi, petru ca ei vad cutia de viteze ca pe o piesa de schimb(in concluzie reprezentanta nu o repara ci o schimba). insa sunt destule service-uri care sunt specializate in reparatii de cutii automate care pot repara ceea ce nu merge bine, in plus iti dau si garantie cel putin 1 an.
Fuguta la diagnoza cu ea si vezi despre ce e vorba in primul rand.
0 voturi
A raspuns Floreao (200 puncte) acum 1 an Buna ziua am și eu o problema la un jaguar x type 2.5 benzină o pun in parching și rămîne blocat în R