Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Temperatura apa Iveco Daily peste 90 grade?

Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva.
Am un Iveco Daily 35C15 2008 motor 3.0 si cu masina goala apa ajunge la 95 poate chiar mai multe grade. Nu pierde antigel, nu e garnitura arsa, am pus termostat nou dar tot asa? Ventilatorul de la radiator il pot oprii cu mana, vascocupla la cate grade ar trebuii sa cupleze?
Multumesc anticipat.

A intrebat AndreiMures (120 puncte) acum 1 an in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nick.budui (1,700 puncte) acum 1 an Daca apa nu fierbe in vas atunci poate fi vorba de sonda temperatura !indica gresit !

Comentarii:

A comentat AndreiMures (120 puncte) acum 1 an Salut, temperatura e indicata corect, si pe tester da peste 90 grade. Am antigel in concentratie mare, doar un litru de apa distilata am pus peste G12, n-ar trebui sa fiarba nici la 110.  Intre timp am mai vorbit cu cineva care are tot problema asta si spune ca undeva pe la 100 grade cupleaza ventilatorul. Astept si alte raspunsuri daca ma poate ajuta careva. Multumesc!
0 voturi
A raspuns IvecoAlfa (140 puncte) acum 3 luni Salut , si eu am acelasi problema la 35s14 din 2005 100kw,in cateva zile ma duc la service Iveco la Targu Mures sa vad ce e problema si daca e rezolvat te anunt.