4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Pachet drumuri grele Octavia 1...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pachet drumuri grele Octavia 1.

As dori sa stiu in ce consta "Pachet drumuri grele" la Octavia1. Si cum se pot da jos de pe masina.Va multumesc.
A intrebat dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Consta in garda de la sol mai ridicata-trebuie sa dai bucsele de la arcuri jos.Se va comporta urat pe gropi daca vei face asta.
Scutul de la motor-ai putea sa il dai jos dar s-au mai auzit cazuri de bai sparte...
Astea le stiu eu,nu stiu daca ti-am fost de ajutor...

Comentarii:

A comentat dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani Mersi.Mi se pare prea inalta cu pachetul de drumuri grele .Mentionez ca am jenti pe 17, si parca in curbe ii instabila.Daca ii dau jos bucsele de la arcuri , nu ar fi ca si cu suspensia normala?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai din cate stiu la octavia pachetul de drumuri grele mai include si telescoape si arcuri diferite asta nu stiu sigur de aceea nu ti-am zis de ele.Normal ar trebui sa se comporte normal.
Si da in curbe e mai instabila cu pachetul de drumuri grele iar jantele de 17 par urate ca e prea inaltata...Ai luat masina tu noua?
A comentat dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani Nu, masina nu a fost noua , cand am luat-o.Intr-adevar te ajuta pachetu` la borduri ca nu le iei , dar arata urat asa inalta.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Dute la skoda si spunele la baietii de acolo sa se uite sa vada ce ai modificat exact la ea (in ce consta pachet de drumuri grele) si cat te-ar costa sa o ajustezi.
Si asa esti cat de cat sigur ce trebuie sa faci...
Sau nu neaparat la skoda la un service bun...Ca aici fiecare isi da cu parerea si nu poti fi chair sigur in problema asta...
A comentat dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani Defapt toata suspensia a fost schimbata, complet.Oricum o sa trec pe la skoda, sa vad ei ce imi spun.Mersi inca o data
A comentat VRS (350 puncte) acum 12 ani Pachetul de drumuri grele costa in 2 inaltatoare de 15mm. Partea cu datul bucsilor de la arcuri jos e falsa. Tocmai am schimbat suspensia originala care era cu PDG cu reglabila Ta-Technix si pot spune ca e o diferenta enormaaa. Acum am tupeu sa intru in curba mai in viteza.
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Pachetul de drumuri grele include arcuri-amortizatoare intarite si cu garda la sol mai mare cu 3 cm decat standard si scuturi motor de tabla.
Orice O 1 este instabila in curbe