4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > problema ac opel corsa C

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema ac opel corsa C

problema a inceput cam odata cu inceputul verii. masina mea avand probleme am luat opelul prietenei mele pt 1 luna. a dat caldura si am zis sa pornesc aerul. anul trecut mergea ac bine baga rece era totul ok. in schimb acum cand il pornesc scoate un fasait asa parca aspira ceva printro gaura mica pe sub bord si nu mai baga rece deloc deloc. care ar putea fi cauza? motorul este 1.3 cdti.
A intrebat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Freonul.

Salut
:)

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani salutare. pai si trebuie doar incarcata instalatia sau are un por pe undeva si trebuie sudat?
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Trebuie incarcat. Am patit odata la fel ca tine, l-am incarcat dupaia si mergea `stass`
Salut
:)
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani ok multumesc mult de tot:D ma speriasem am crezut ca a crapat vreo teava din instalatie.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani In mod normal cam asta se intampla in majoritatea cazurilor. Freonul isi pierde din proprietati, iar instalatia nu mai baga aer rece.
Dar nu este exclus nici sa aiba vreun por.
De aceea, operatiunea de schimbare a freonului se va face obligatoriu intr-un centru specializat. Acolo iti vor verifica instalatia intai, inainte de a-ti schimba freonul.

In principiu, ei iti verifica daca nu se pierde presiunea, prima data, dar daca e un por extrem de mic cum se intampla de multe ori, poate sa nu-ti piarda atunci deloc, ori aparatul nu sesizeaza, dar dupa 2 saptamani sa nu mai ai freon in instalatie.

De aceea, cel mai bine mai dai vreo 30 de lei in plus si-ti baga si substanta de contrast, care e SFANTA si-ti va gasi orice pierdere. Cel mult 180 de lei ar trebui sa coste cu totul.

Cu alte cuvinte, nu te du la vreun agarici de prin nu stiu ce service sa-ti bage freon din nu stiu ce butelie, ca este foarte posibil sa ajungi sa dai mai multi bani, ori sa ti se strice ceva.

Alte raspunsuri: (1)

–1 vot
A raspuns aqswdefrgt (1,120 puncte) acum 12 ani poate fi cablul rupt care duce la ventilator sau nu face bine contactul
Mult noroc