4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema electrica

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Problema electrica

Buna ziua. Am o problema cu un Ford Transit din 2001, motor 2400 cu 120CP, recent achizitionat. L-am cumparat duminica din MS si l-am adus acasa cam la 300KM distanta. Nici o problema. L-am oprit, pornit si a fost ok. Luni am vrut sa-l pornesc. L-am pornit si l-am lasat la relanti. Dupa nici 10 sec motorul s-a oprit fara sa ii fac nimic. Becul de la baterie ramanea aprins si am crezut ca e descarccata bateria dar ea e ok. Cand am deschis capota am observat de sub panoul cu sigurante la un cablu izolatia usor desfacuta. cand am pus mana pe cablu el s-a desfacut, izolatia fiind peste un nod pe acel cablu. De la ce pot fi acele cabluri? am incercat sa le ating dar a facut scurt si unul din ele s-a incalzit de nu am mai putut pune mana pe el. Momentan le-am izolat sa nu se atinga.

M-am gandit ca mai intai postez aici iar in caz ca nu reusesc sa rezolv problema o sa o duc la un specialist.

Multumesc anticipat

Imagini atasate

A intrebat alex_ungur (840 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Trick (3,290 puncte) acum 12 ani Iti dau un sfat. Daca nu esti electrician nu mai face pe electricianu, cand este vorba de electricitatea din masina mai bine te duci la un specialist.

S-ar putea ca masina sa fi avut o problema la panoul de curent, sa se fi impuscat un cablu sau a fost facuta o improvizatie si a scapat omu cat de repede de masina.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Nu stiu sa-ti spun exact decat daca sunt acolo. Cel mai bine du-o la un specialist. Sigurat era facuta o improvizatie. Dar nu e mare lucru, stai linistit.
Salut
0 voturi
A raspuns george78 (180 puncte) acum 12 ani ai rezolvat problema?am si eu un ford la fel si mi-a aparut aceeasi problema,ba mai rau am incercat sa o pornesc si am ramas fara curent deloc adica in toata masina.Pina la urma am descoperit ca era de la borna de minus care are o siguranta pe ea.Daca ai rezolvato da si mie un raspuns te rooooggggg

Comentarii:

A comentat alex_ungur (840 puncte) acum 12 ani 2 zile nu am mai avut timp de ea. Dupa 2 zile i-am mai dat o cheie si dupa scurt timp la automat a pornit. acum merge. Verfica bujiile :)
0 voturi
A raspuns george78 (180 puncte) acum 12 ani firele le-ai lasat asa desfacute?sau le-ai legat la loc?
multumesc mult

Comentarii:

A comentat alex_ungur (840 puncte) acum 12 ani le-am lasat asa. le-am izolat si gata. am fost la un mecanic si am pus-o pe un tester si nu a aparut nici o problema
0 voturi
A raspuns vova.cretu (140 puncte) acum 12 ani Salut baeti . Eu am tot asta problema ce sa fie oare ? la transit 2001 2,4 TDCI . Tot aista cablu este ars pe ce sa dau vina ? voi ati fost poate la electric ce ati gasit ? poate sami dea un raspuns cineva ? va rog.

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns alex_00 (1,050 puncte) acum 12 ani acel cablu este de la bujiile incandescente,una sau mai multe bujii arse sau in scurt.inlocuire releu bujii si bujii