4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema Golf 3 1.8 16V Coupe ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Problema Golf 3 1.8 16V Coupe !!!

Salut . Masina este golf 3 din 1996 1.8 16v Am observat o problema de curand la bord . In timpul meresului daca iau vreo groapa sau ceva de genul imi cade acul de la Kilometraj dar turometrul merge ,si in acelasi timp nu mai indica nici la computerul de bord kilometri parcursi. Tin sa mentionez ca ba merge ba nu merge numai cand iau vreo groapa ceva isi revine si iar cade depinde de noroc... Este foarte joasa are amortizoarele sport si ma gandesc ca am atins cine stie ce pe dedesupt , M`am uitat eu pe dedesupt dar degeaba ma uit ca curca`n lemne .... Pe unde sa umblu ce sa ii fac ? Merci Mult  

A intrebat b0g0s (900 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

18 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns ValySK (2,250 puncte) acum 12 ani eu la bord am avut problema cu kilometrii parcursi si era siguranta arsa!verifica si tu sigurantele!nu cred ca ai putea sa lovesti ceva pe sub ea!eu am taraito in padure prin pietre si gropi si nu are nimic!
+6 voturi
A raspuns b0g0s (900 puncte) acum 12 ani Siguranta nu are cum sa fie arsa pt ca are toane cand merge si cand nu dupa cum am spus .Daca era nu indica deloc.:( Ms Oricum.....
+5 voturi
A raspuns ValySK (2,250 puncte) acum 12 ani Bordul stiu ca este electronic probabil vreun contact imperfect undeva si la socuri pierde legatura!
+5 voturi
A raspuns DINER (1,270 puncte) acum 12 ani Verifica legaturile mufelor in spatele ceasurilor!
+9 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani Golf 3 1.8 16v-numai baga lumea in ceata.VW nu a fabricat niciodata motor de 1.8 16v pt Golf 3,doar 8v.Iti zic din experienta personala(detin AAM-ul de la Golf3).Daca poti sa imi dai peste nas zi codul motorului!
ON TOPIC:
1.Verifica mufele de la ceasuri,daca ele nu sunt corect sau pana la capat bagate ai contact imperfect si cand scoti mufa de la vitezometru se reseteaza MFA-ul.La tine sare deci tot se reseateza!
2.Siguranta afisajului are joc in soclu si de aici ba merge,ba nu merge pentru ca siguranta blocheaza continuitatea circuitului(il intrerupe)
3.Posibil vreun releu din instalatie!Verifica si asta iar daca nu ai cunostinte cere ajutorul unui electrician auto.
4.Roaga-te sa nu fie "morcovul din cutie"!!!La Golf3 e cititor pe cablu care iti da din cutie in afisaj viteza masinii.Ori iti sare capatul din ceasuri si pierde "semnalul" ducand mai departe la MFA problema,ori sare din cutie la groapa si aceeasi problema apare,ori e o spira din el rupta si agata la camasa(putin probabil asta).
Bafta!
+8 voturi
A raspuns antal (4,450 puncte) acum 12 ani verifica cablul de kilometraj din spatele ceasurilor
aceasi problema am avut-o cand am schimbat ceasurile.

Comentarii:

A comentat MihaiS (230 puncte) acum 12 ani masina nu are cablu de kilometraj.
problema poate fi la traductorul de viteze de pe cutie. verifica piniorul traductorului sau cel mai probabil mufa. incearca sa curati cu spray de contacte.
+4 voturi
A raspuns smiley_man (240 puncte) acum 12 ani verifica  ceasurile ... eu am  patit exact la fel  la un polo  ba  mergea  ba nu mergea  kilometrajul  exact ac  si  al tine  dar se  agravase si mergea doar la pornit  .... sau nu .... nu isi mai revenea in mers.... si am schimbat ceasurile si nu am nici o problema...   dar ai mare grija sa fie de la aceiasi motorizare....
daca ai motor de 1.8 si esti din iasi am  eu un golf  3 la dezmembrat sau in caz ca mai ai nevoie de ceva  (ym -  afaceri_pt_tine   tel 0740 469 648)
+1 vot
A raspuns simy82 (3,010 puncte) acum 12 ani ce cod motor ai tu?ca nu am mai auzit de golf3 1.8 16v din fabrica.zi ne si noua despre motorul tau
+1 vot
A raspuns AlexSpeed (20,510 puncte) acum 12 ani problema poate fi ori de la ceas ori de unde ia informatia pentru viteza....
–20 voturi
A raspuns miju4you (1,230 puncte) acum 12 ani Nici nu stie ce motor are...aruncate cu tot cu masina!!!este unica solutie.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Este un contact ceva care nu face bine legatura, iar la shockuri uneori sare. Verifica mufele, cablurile din spatele ceasurilor. Chiar si sigurantele desii nu iti face tot timpul figuri.
Salut :)
0 voturi
A raspuns bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani Verifica mufele din spatele bordului o fi vreun contact imperfect iar la gropi cedeaza .
0 voturi
A raspuns buggghy (8,600 puncte) acum 12 ani cablajul mufelor la verificat.
0 voturi
A raspuns inkulpat (150 puncte) acum 12 ani fa cum spune BAU88GT.... si poate ai noroc si nu e senzoru din cutie
–13 voturi
A raspuns adichelu (600 puncte) acum 12 ani Daca nu mai inregistreaza km las-o asa frate , un plus cand o vinzi ca pastrezi kilometrii :)))))))
+4 voturi
A raspuns catadog (510 puncte) acum 12 ani problema este traductorul de viteza cel putin asa am avut eu la a mea mergeam ce mergeam cand deodata brusc cadea la zero,dar dupa ceva timp revenea.Mie nu imi mergeau nici km parcursi am cumparat ala l.am montat si de atunci totul este in regula de 3.000 km.bafta sper sa iti fie de ajutor

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns edypyro (500 puncte) acum 12 ani Am avut exact aceeasi problema la masina mea(groapa/ acul de la kilometraj la pamant). Este vorba de cablu care intra in cutia de viteze ( care iti da si km parcursi). Eu l-am scos /l-am dat cu spray de contact si apoi l-am fixat la loc. De atunci nu am mai avut probleme.

Comentarii:

A comentat b0g0s (900 puncte) acum 12 ani Exact !!! Cablul are intra in Cutia de Viteze respectiv Mufa aceea ... Am Scoso am biblilito putin si vad ca de vreo 2 saptamanii merge ok !!! Ms & Bafta

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns mishuBMW (360 puncte) acum 12 ani sigur este ceva electronic.eu am patit cand mi-am montat cd-playerul.am legat ceva cablu aiurea si nu mi-a mai mers kilometrajul si nici nu inregistra kilometrii

Intrebari asemanatoare

Problema golf 3 1.4i (14 raspunsuri)