4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > trepidatii golf 4 1.4 16v

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Trepidatii golf 4 1.4 16v

Salut. detin un Golf 4 1.4 16v .si recent am observat ca trepideaza atat in mers cat si la relanti.am fostl a un mecanic si mi`a zis sa schimb bujiile. le`am schimbat. si acuma am venit de la service si la fel imi face.precizez cand am schimbat bujiile era niste ulei pe langa bujii. imi puteti spune de ce trepideaza.. si mai ales de ce este ulei acolo? multumesc
A intrebat Rober (610 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns xox (410 puncte) acum 12 ani Aceeasi problema...stie careva?
0 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Uleiul curge de la garnitura capacului de la tacheti...trebuieste schimbata.Trepidatiile sunt din cauza ca in jurul bujiilor se aduna ulei iar acestea nu mai lucreaza cum trebuie...scoate bujiile curata bine locul unde intra cat si bujiile iar apoi pune-le la loc vei observa ca motorul merge bine din nou...cel putin pana se umplu iar de ulei.Este o problema comuna la golf 4 care nu este de speriat!!
0 voturi
A raspuns vali33 (140 puncte) acum 10 ani Salut, aceeasi problema golf 4 -1.4.16 (trepidatie la relanti si pierdere de putere in accelerare* daca porneam AC mergea si mai urat, trepidatii puternice, aproape sa se opreasca).  Am fost la un mecanic, am desfacut bujiile, (ulei langa o bujie) au fost curatate si fisele. Vreo 5-10 min a mers bine motorul si fara trepidatii la relanti, dupa aceasi problema. Maine ma duc sa verific din nou bujia si eventual sa schimb ce au spus cei de mai sus.( nat04u).
Multumesc pentru raspunsuri!
0 voturi
A raspuns evermark27 (140 puncte) acum 10 ani salut! am si eu o problema cu un golf 4 1.6 16v AZD). totul a inceput cand intr'o dimineata a inceput sa vibreze foarte puternic masina, am fost cu ea la service si la diagnoza missfire la cilindrul 3 si am schimbat bobina de la buzia respectiva. dupa operatiunea asta motorul nu mai vibra in schimb nu mai statea la relanti. avea oscilatii destul de mari 800-1100, ceea ce nu facea pana acuma. mecanicul mi'a recomandat sa curat clapeta de accelatie, lucru care l'am facut a doua zi dimineata(adica azi dimineata) si rezultatul este tot acelasi, oscilatii la relanti. tin sa mentionez ca aceste oscilatii sunt mai sesizabile cand motorul e cald, la prima cheie cand e rece nu se simte nimic, iar acest mecanic mi'a spus ca trebuie schimbata clapeta. cand a facut calibrarea pe tester dadea valorile 7% si 93%. cand am schimbat filtrul de aer mi s'a spus ca furtunul care intra in capacul de pe motor de scopt(furtunul care face un cot la 180 de grade) si chiar asa este. mentinez ca un am nici un alt cod de eroare nici la sonda lambda nici la nimic. pls help.
0 voturi
A raspuns catalinmrn (140 puncte) acum 7 ani Am avut aceeasi problema, am schimbat bujiile si tot la fel ! Problema era la bobina de inductie, avea o crapatura si imi pierdea curent pe acolo..si uleiul la bujii esti din cauza garniturii de colbutori