4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema navi e46

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema navi e46

Am patit urmatoarea chestie: mi-am cumparat mai demult o navigatie mica de e46, pentru ca masina avea cd player after market cand am luat-o. In fine, am montat navigatia si nu functiona (se aprindeau doar becurile de la butoane, dar nu si ecranul). In seara asta, din lipsa de ocupatie probabil, am mers la garaj sa mai incerc sa pun navigatia, ca deh... daca merge? am conectat mufa, antena, am pus contact si... surpriza! s-a pornit si ecranul si mergea si radio :| eu, bine inteles, foarte bucuros, am vrut s-o montez; cand s-o pun la loc, s-a stins ecranul si s-a oprit si radio. Am incercat cred ca de 100 de ori sa scot si sa bag mufa la loc, dar fara rezultat. Pareri?
A intrebat flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani navigatia cum a fost cumparata second sau noua ? Daca a fost second sa nu ai vre-un scurt prin ea(bine ca se poate intampla si daca este noua defectiunea poate fi din fabrica) cel mai usor e sa te duci la un "nene" care repara aparate electronice si ti-o verifica acolo ;) De multe ori daca iti schimba ceva nu costa mai mult de sa zic 50 de lei ;))) Dar acum depinde ce trebuie schimbat, daca trebuie schimbat si de aici pretul poate creste , numai bine .

Comentarii:

A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani s-a rezolvat problema, am vandut-o :D se pare ca problema era la masina mea (:-??) pentru ca tipului caruia i-am vandut-o ii functioneaza perfect!