4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Probleme la viteze mari

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme la viteze mari

Buna ziua si sarbatori fericite!

De mult mi-am pus intrebarile aceastea si am incercat sa ma documentez pe internet, forumuri,etc dar nu am reusit sa aflu un raspuns concret. Am un BMW E36 318i din 1991 si am mers pe autostrada soarelui cu 120 km/h (nu tot timpul) si nu am observat nici o problema adica volanul vibreze violent sau bordul sa tremure, sau sa se auda zgomote deranjante iar masina era si incarcata cu bagaje ,(mentionez ca am schimbat capetele de bara, bieletele de directie, caseta de directie - pe aceasta am schimbat-o acum 3 ani -  si niste garnituri pe la directie) si cred ca isi fac datoria:) . Urmeaza sa imi pun cauciucuri noi pt. ca cele care sunt me masina acum sunt sub orice critica.

INTREBARILE SUNT:  Daca rezolv problema cu cauciucurile, ce s-ar intampla daca as merge cu masina la viteza maxima? Ce probleme ar aparea la motor(si nu numai)???  Si tinand cont de faptul ca masina are 20 ani, cu ce viteza maxima se recomanda sa merg ???  Va multumesc!!!!
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Nimeni nu iti poate recomanda o viteza. La scoala te invata :,, Mergi cu o viteza in care sa poti opri in conditii de siguranta!''. Teoretic daca masina este pusa la punct si nu are probleme, cauciucuri bune si asfalt uscat ar putea merge cu viteza maxima.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Aha multumesc de raspuns! Conteaza mult si cum a fost intretinuta masina. Bafta in continuare!

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani Indicat nu e sa mergi cu nici o masina la viteza maxima indiferent ca este din 2011 sau 1991 , poti sa fortezi pe anumite portiuni la maxim (maxim insemnand cat poate duce masina in stadiul in care este ea si cat de bun sofer esti tu  , normal ca daca la 90km/h volanul trepideaza nu e indicat/nu are rost sa fortezi mai mult ptr ca acel punct este un "maxim" in momentul ala , un "maxim" care vine de la directie ....sau daca apa creste te poti uita la parametrii care ti arata in bord unde este acel maxim) iar daca masina se tine bine la viteza maxima (max speed in bord) nu este indicat sa mergi pe distante lungi , imagineaza-ti ca esti in vitza 1-2-3...cu pedala la blana , crezi ca este ok?

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Sigur, la drumurile din Romania(pot fi ele si autostrazi) este un risc mare sa mergi cu viteza maxima. In Germania sau alt stat cu mii de km de autostrazi, 200 km/h nu este o viteza prea mare:) Ms de raspuns.