4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Senzor Abs Nebun!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Senzor Abs Nebun!

Am schimbat senzorul de abs si tot sta aprins,inainte de al schimba am verificat pe tester care din cei 4 senzori e defect si mi a aratat stanga spate, am dat comanda nou de senzor ( poate fi stricat din fabrica ?ca "Smecherul" de unde am dat comanda a spus ca e imposibil:)  ) si cand l am pus tot stanga spate apare pe tester am verificat sigurantele de la panou .Problema e ca atunci cand e frig afara sau nu mai folosesc masina vreo 3 zile dispare martorul din bord si abs ul era perfect functional l am verificat cu frani bruste si era ok. Poate fi intrerupt undeva sau ceva ?

Ce imi recomandati ?

astept raspunsuri.MS!
A intrebat Romariobt (1,100 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns asar (8,200 puncte) acum 12 ani ai probleme cu modulul abs
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani

editat de turbojack acum 12 ani

Depanarea cere mana calificata care stie ce face.Eroare de senzor nu inseamna neaparat ca el este defect,adesea este cablajul intrerupt sau chiar modulul ABS defect.
+1 vot
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salutare,
Ce masina ai?
Cu siguranta este defect senzorul care l-ai cumparat.
Cumpara ceva mai bun gen Zimens sau debinde de ce marca de masina ai.
Eu am schimbat 2 to pe aceasi parte pe un bmw, am luat firme fantome la 99Ron  pana ce m-am inervat si am luat zimens cu 427Ron.

Poti sa il verifici astel, il iei si il pui pe partea cealata si cel vechi il pui inloc la cel nou. Si cu masina susbendata invarti roata cu mana si vezi pe testar ce valori ai.

Sau poate ti lo pus tot pe cel vechi sau au gresit comanda.
Ai si anti patinaj sau ESP? Daca nu, numai ABS ti dotata masina atunci sigur nu ii modulul.
Daca ai antipatinaj esp etc si numa cu abs-ul ai probleme sunt 50% sa fie modulu desi in cazul tau nu cred.

Have a good time
+1 vot
A raspuns Romariobt (1,100 puncte) acum 12 ani Masina e un bmw 318 is e 36. senzorul intradevar e la vreo 150 ron,poate o sa imi fac curaj sa imi cumpar si eu unu mai bun. cel vechi nu are cum pentru ca ala vechi  era intrerupt cum poate sa fie gresita comanda? o sa o urc pe un elevator si o sa schimb asa cum mi ai zis.Multumesc pentru raspunsuri

Comentarii:

A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Pai faza cu comanda, ar fi sa iti fi comandat unu tot de e36 dar alt model, si ECU il citeste eronat. Sau pur si simplu ii de tds sau ceva de genu si nu se potriveste pe modelul tau. Am prieteni care sunt proprietari de serviceuri si stiu ce si cum se intampla in serviceurile din romania.

Eu oricum bag mana in foc ca este din cauza senzorului. Zile sa iti comande unu de la o firma care sa il poata da inampoi si il pui numa de test sa vezi, chiar daca ii mai scump dar sa il poata sa il returneze daca nu vrei sa il platesti sau nu ai bani.

Have a good time
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani O piesa montata pe masina nu poate fi returnata decat in cazul in care este defecta, Daca se observa urme de montaj nu ti-l ia nimeni inapoi.
A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Da, @mc rada, acuma depinde si de piesa si de la cine le comanzi.Dar daca ai pile sau dai cu punu in masa te asigur ca returneaza sau ramburseaza.