4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Skoda Fabia 1.9 SDI

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Skoda Fabia 1.9 SDI

Am o Skoda Fabia 1.9 SDI si as avea si eu o intrebare:)...Cand o turez mai tare de 3500 ture in antaia si las repede ambreaju cand ii dau a 2 mi se tureaba aproape blana singura si dupaceea turometru scade pana pe la vreo 2500 de ture.. Din ce cauza mi se intampla asa?... Sa fie oare discu de ambreaj?

Imagini atasate

A intrebat lacatus (360 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani din cate mi.ai spus parese sa iti patineze discul de ambreiaj,nu bag mana in foc!sper sa o rezolvi bafta
+1 vot
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Sunt de acord cu ap3cik . Contacteaza un service autorizat pentru o verificare in prealabil .

Succes.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Iti patineaza discul de ambreiaj.
Rezolvare : Schimba-l ca nu e scump :)

Salut :)
+1 vot
A raspuns lacatus (360 puncte) acum 12 ani Pai mam mai si interesat de la diferiti prieteni mecanici care lucreaza in acest domeniu si imi spuneau ca nu ie discu de ambreaj .....Cica la astea SDI daca ii dai putin mai tare in gura cupleaza ambreaju mai tarziu dar nu ca ar patina... Apai nustiu ce sa mai cred:)) Datimi voi niste sfaturi mai bune ce as putea face.... Multumesc:)!
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 50lei constatare la reprezentanta.si stii sigur ce are, nu mai intrebi pe mecanicii care stiu tot la toate masinile
0 voturi
A raspuns andreius06 (170 puncte) acum 11 ani Nu am mai fost nicaieri cu masina, am lasat-o asa si se pare ca si-a revenit, masina merge de mananca asfalturile:))... nu am umblat deloc la ambreaj. Dupa o perioada lunga de mers lejer si la consum cu ea, m-am aventurat putin cu ea, la o liniuta  si se pare ca nu imi mai face figuri, cine stie ce boala a avut saraca...:))