4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Dc intra abs la fiecare franar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Dc intra abs la fiecare franare cand dau sa opresc?

De fiecare data cand franez, cam la 5 km/h inainte sa ma opresc intra ABS-ul, se aude si simt la pedala.
Stiu ca e pe acelas modul cu ESP-ul, dar ambele funceaza perfect si nu am martori aprinsi in bord, doar ca patesc chestia aia cand franez la viteza foarte mica. ce poate fii? am curatat cu jetul de apa rotile discurile nu raman infranate rotile la viteza mare cand pun frana nuf ace nimic recent am schimbat bratele inferioare este vorba de un passat 1,9tdi 2002

A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Se verifica in mers functionarea abs(cu un tester vas/vag),presiunea in circuit si functionarea valvelor.Daca senzorii sunt in regula,problema este fie pe circuitul abs/esp fie in centrala abs/esp.

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani salut ideea este ca mecanicul mia schimbat un brat pe stanga si de atunci face asa senzorul abs conteaza cum este pozitionat sau cat de intrat este in fuzeta? poate el mii la miscat in timp ce monta bratul de dat eraore nu imi da
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Daca nu stii precis unde era pozitionat,verifica cu cel din dreapta.Daca a fost demontat conteaza partea electrica sa fie la distanta prestabilita de partea mecanica(care se invarte),intre 1,8-2mm in general.Daca a demontat bratul(banuiesc ca cel inferior,cu pivotul) ce treaba a avut cu senzorul?
A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani pai a bagat levierul prin spate si eu mam uitat la senzor are un burduf de cauciuc si este iesit asa ca si cum ar fi rupt dar eroare pe bord nu da eventual scot eu senzorul si il bag din nou  se scoate prin tragere si rotiere stanga dreapta cu mana multumesc?
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Sigurat tovarasul cand ti-a schimbat bratul nu a pus bine senzorul, sau  l-a miscat aiurea.
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Bate senzorul la loc cu un ciocan de cauciuc sau pune o bucata de lemn peste senzor si bate usor cu un ciocan normal.
Cum ai scris si tu s a miscat senzorul,am patit aproape de fiecare data cand au batut in fuzeta la a4b5.Suspensia fata este identica.
Bafta!