4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Dc mi se incalzeste roata?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Dc mi se incalzeste roata?

Dc mi se incalzeste roata? Inainte de asta imi incalzea putin, de curand mi-am schimbat discurile placutele totul nou, merg ceva km si simt ca masina mergea infranta merg la mecanicul respectiv imi spune ca este etrierul am schimbat etrierul la fel dar acum se incalzeste aproximativ doar prezoanele inainte toata janta nu prea poti sa tii mana pe prezoane, merg iar din nou la el si imi spune ca s ar putea sa fie pompa de frana am schimbat si pompa de frana la fel.. problema este cand dau drumul la un filet de jos de la etrier discul se misca normal cum strang totul la loc ca asa trebuie merge mai infranat. roata dreapta fata.

De specificat vw passat 1.9 tdi

Specific ca restul rotilor sunt normale.
A intrebat andreialex887 (120 puncte) acum 7 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns marius de la rubiera (870 puncte) acum 7 ani Ai curățat, ai uns  culisantele?

Comentarii:

A comentat andreialex887 (120 puncte) acum 7 ani Da, etrierul pe care l-am pus nu era blocat deloc il bagai la loc cu degetele atat de usor intra..am ramas fara idei ce sa i fac..

faza ca merge infranat a crescut si consumul..daca i dau drumu la doua filete de jos cu cheia merge normal numai incalzeste..dar nu pot merge asa trebuie strans normal..daca i dau drumu scoate un scartait la franare daca l las slabit..Singura ideie mi-a ramas sa nu fie rulmentu din butuc..dar nu cred ca are treaba..
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 7 ani Dupa relatarea facuta dau vina pe suport-etrierul de la acea roata.(indoit ,sau culisantele nu intra de tot in suport-etrier din cauza oxidarii )

Comentarii:

A comentat andreialex887 (120 puncte) acum 7 ani Vad eu..multi zic ca ar fii furtunasul ala negru care baga lichid si intoarce inapoi in pompa idk..ramane sa l schimb si pe ala ca am de la un fost etrier..faza e ca intra totul perfect..si eu m am gandit la chestia aia de fier inainte sa i pui etrierul multi ii zic calaret..sa nu incline ala cand strang.
0 voturi
A raspuns tanase_1990 (460 puncte) acum 7 ani se blokeaza pistonul ala mare iti trebuie tot sistemul

Comentarii:

A comentat BV98ERI (54,990 puncte) acum 7 ani Etrierul a fost schimbat.
0 voturi
A raspuns ipaul3gs (1,370 puncte) acum 7 ani Frate schimba si mecanicul. Asa pe ghicite si pe schimbat 10 piese pana o gasesti pe cea defecta oricine poate fi mecanic.

Comentarii:

A comentat andreialex887 (120 puncte) acum 7 ani Era mecanic bun.. imi faceam tot la el si n am avut probleme..cred ca a vazut ca are clienti si a zis sa si bata joc..